1940 Projesinde Para Sıkıntısı

Demirspor Başkanı Aydoğdu: Juninho'nun Başvurusu Üzerine Mayıs Ayından Önce Futbolcularımızla...

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu, eski futbolcularından Juninho'nun kulüplerinden alacağı için FIFA'ya Adana Demirspor'un transferden yasaklanması için başvurduğunu öğrenince mayıs ayını beklemeden futbolcuları ile anlaştıklarını söyledi.

Aydoğdu, kulübün önümüzdeki dönemde transfer yasağına girmemesi için önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi. Aydoğdu, eski futbolculardan Dorge Rostand Kouemaha'ın kulüpten alacağını gerekçe göstererek FIFA'ya başvurduğunu belirtirken, şöyle dedi:

"Jose Carlos Junior (Juninho) ise, FIFA'ya Adana Demirspor Kulübü'nün transferden men edilmesi için başvurmuş. FIFA'nın mayıs ayında vereceği kararı beklemeden bu futbolcularımız ile anlaşmaya vardık. FIFA'dan da önümüzdeki dönemde olası bir transfer yasağı görmemek için Juninho ile ilgili yazımızı aldık. Süper Lig yolunda ilerleyen kulübümüzün, önümüzdeki dönemde transfer sıkıntısı çekmemesi için önemli bir başarı. Kulübü kendi şirketi gibi sahiplenen yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

1940 PROJESİ'NDE PARA SIKINTISI

Adana Demirspor kulübün borçlarını temizlemek için kuruluş yılı olan 1940'tan yola çıkarak başlattığı '1940 paket' projesinde maddi sıkıntı olduğu açıklandı.

İçerisinde Demirspor ürünlerinin bulunduğu 1940 paket hazırlayıp, 10 bin liradan satışa sunan mavi lacivertli yöneticiler 530 paket satılmasına rağmen, 100'e yakınından para aldıklarını söyledi. Başkan vekili Ümit Onatça, "530 paket sattık. 100'e yakınından para aldık. Paket bedellerinin dönüşü yönünde sıkıntılarımız var. Yoğun görüşmeler yapıyoruz. 2 ay sonra gelecek paranın bize pek faydası olmayacak. Demirspor'un Süper Lig için mücadele verdiği bu süreçte işi hızlandırmamız önemli" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News