Hakeme S.ktir Çekmek Bedava mı?

Adana Demirspor, kendi saha ve taraftarı önünde 2-0 öne geçtiği müsabakada 3 gol birden yedi ve maçı 3-3'e getirerek 1 puanı alabildi.

Müsabaka süresince sürekli yan hakem,yardımcı hakem ile kötü diyalogda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ilk devre tamamlandığında koşarak orta hakemin bulunduğu sahaya girdi ve itirazlarına burada da devam etti.

Adana Demirspor kulübesinde de pozisyonlara tepkiler oldu. Yardımcı antrenörümüz Hayati Hoca ise müsabakanın hakemi Suat Arslanboğa'nın hışmına uğradı ve kendini bir anda tribünde buluverdi. Kısacası hakemi maç içinde defalarca ezen bir Hakan Kutlu maç sonunda 1 puan ödül alırken, cezasını 2 puan bırakan Adana Demirspor çekti...

Müsabakanın ilk yarısında müsabakanın 4. hakemine maç içerisinde defalarca hakaret eden ve bir çok pozisyonda "S..tir"çeken Hakan Kutlu , ilk yarı bitiş düdüğüyle saha içerisine depar atarak geldi ve itirazlarına burada da devam etmişti.

Maçın ardından Adana Demirspor camiasının hakeme tepki göstermemesi aksine "sarıp sarmalaması" gerektiğini de belirten densiz açıklamalar yapan Hakan Kutlu, maç içerisinde Adana Demirspor taraftarlarının tepkisini çekmişti.

 

TARAFTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Adana Demirspor taraftarları müsabaka boyunca haksız kararlara maruz kalan takımını son dakikaya kadar destekledi ve temiz tribün örneklerinden en güzelini verdi. Tek küfür bile etmeyen taraftarlar her tepkisini nizami bir şekilde tezahüratlarla iletti. Özellikle attığı gollerden sonra tribün önüne koşarak deplasmanda yapılmayacak hareketleri yapan Ergin Keleş'i , taraftarların gazabından "Allah Korudu" diyebiliyoruz. Ceza sınırında olan Adana Demirspor taraftarları şampiyonluk yolunda takımlarının yanında olabilmek için tribünde kusursuz bir görüntü çizdi.
Daha yeni Daha eski
Google News