Bizi Ağlatmayın

Takım play off'u garantilemiş...

Dün sahaya çıktılar ve 5 yedikten sonra soyunma odasına gidip duşlarını aldılar...

Tribünde ise malum cefakar topluluk... Her hallerinden belli "Cefa çekmeye geldikleri"...

Sanırım bizde alıştık artık, 5-6 gol yemeye...!?

Mağlubiyetlerle sınanmaya devam ediyoruz...!

Ünal Karaman'ın yumruğunu yemiş gibi sersemleştik, gardımız düştü, "Gelene geçene eyvallah" demeğe devam ediyoruz.!

Hep dilimizi ısırıyoruz hep... Umut bitmedi, takım play off'a gidecek ya "Aman moralleri bozulmasın" ...

Bizde bozulacak moral kalmadı ama her maç sonunda "Mavi Şimşek çok yaşa, canım feda olsun sana" demeye devam ediyoruz. Belki bununla avunuyor, acılarımızı bu cümleyle kendi kendimize sarıp sarmalıyoruz. Biliyoruz ki Mavi Şimşekler yaşadıkça canlar feda olacak. Biliyoruz ki bizden kopanlar Mavi Şimşeğe katılıyor, canına can , ömrüne ömür oluyor. 

(Adana Demirspor yazan çizen biri olarak tesislere giremememden bahsetmek istemiyorum, belkide bu yüzden sadece tribünden gördüklerimi yazıyorum hatam var ise affola...)

Takımda net gördüğüm bitmişlik hissiyatı, play off'larda da devam ederse bu sezona çok ama çok yazık olacak. Buraya kadar işi getirmişken havlu atmak inanılmaz sancılı ve ağır... Sezon boyunca yalpalayarak kazandığımız puanları hoyratça dağıttık. Her seferindede başımızı öne eğdik... Kafana göre dedik! Biz kafana göre dedikçe Adana Demir kafasına göre oynadı... Sağlığımızla oynadı...Aklımızı oynattı... Sendromlar yaşattı, "Mümkün değiller" gördürdü. Yani bildiğin hüsranlar yaşatmaya devam etti ve daha kötüsü "ediyor".

Eksik bişeyler var...?

Kabul...Kadromuz genç, 25 yaş ortalamamız var. Ama ya Altınordu? 22 yaş ortalamasıyla Ptt 1.ligde kırılması zor bir seri yakalamadılar mı?. Onların bu inancının bizde olmaması acıtıyor birazda... 

Play of öncesi yazılacak pek birşeyde yok aslında, Ünal Karaman'ın yola devam edilmeli hatta seneye de devam edilmeli... O bırakana kadar devam edilmeli, ben onun yerinde olsaydım bırak yumruğu "Masayı kırardım masayı" elindeki 4 futbolcuyla kampa başlayan, zar zor topladığı önemli futbolcularını devre arasında kaybeden bir teknik adama kimsenin laf etmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Ve ne yalan söyliyeyim ondan başka kimseyede güvenmiyorum. Dileğim kalıcı olmasıdır. Adana Demirspor'un Alex Ferguson'u olmasıdır. 2-3 başlı bir yönetimede karşı olduğumu belirtmekte fayda var. Kim kendini orada boşta görüyorsa , dolduracak birilerine görevi teslim etmeli... Bu cümleden "Yönetim İstifa" anlamı çıkartılmamalı ama kim orada kendini etkisiz olarak görüyorsa gereğini yapmalı. Devre arasındaki silik , "Ya tutarsa" tadındaki transfer politikaları sayesinde bu durumdayız. Çıkıp "Şampiyon olacağız" demeçlerinin altı doldurulmalıdır. Yoksa gollerimizi taraftarın atması bekleniyor? 

Bunlar ince sitemlerdir. Bu seneye olmazsa diğer seneye bunlardan ders alınarak daha güçlü başlanılsın diye yazıyorum. Beni bilen bilir, kimseye eyvallahım yoktur, yönetimi eleştirdiğimde pek yoktur ama sitem hakkım bakidir. Yapılan güzel işlere "Bravo" diyip alkış tutmasınıda bilirim... 

Bu sezon alkışladım da... 

Tecrübesizlik diyorum... 

Ama kaçan balık büyük olmasın diyede korkmuyor değilim.

5-0'lık bir mağlubiyetin sabahıda biraz fazla doluyum sanırım... 

Önemli bir haftaya giriyoruz, sevdiğimiz özlediğimiz play off lara kavuşacağız. Tek temennim sahada savaşan, galibiyet için tekmeye kafa koyan oyuncularımızı görmek... Zaten sahada pes etmeyen bir ordu, hiçbir cephede kaybetmiş sayılmaz... Taraftarın zaten eşi benzeri yok, 3-0'dan maç çevirtir, 5-0'da "Seviyoruz Seni" der... 

Hakkını vermek gerek bu taraftarın... 

Futbolcusuyla Hocasıyla yönetimiyle hakkını vermek gerek!

Önce 180 dakika, kısmetse toplamda 270 dakika kaldı.

İmkansız diye birşey yok!

Yapacak gücümüzde var!

Yorulduğunuzda tribüne bakın!

Vazgeçmeyi aklınıza getirdiğinizde, sizin için dua eden yüzbinleri hatırlayın!

Özel hayatınıza 1-2 hafta ara verin!

Eşinizi , sevgililerinizi biraz ihmal edin, 1-2 haftadan birşey olmaz emin olun... Kupayı havaya hırsla kaldırdığınızdaki anı hissedin!

Biz size güveniyoruz! YAPARSINIZ!

YAPIN!

ÇEVİRİN ŞU TALİHİ ARTIK!

TARAFTARIN HAKKINI VERİN!

ARMAYI YÜCELTİN!

KABİRDEKİLERİ SEVİNDİRİN!

BİZİ AĞLATMAYIN!

Saygılarımla 

Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News