Şans Yanımızdayken...

Osman Özköylü'nün Şansı En büyük şansı , Sedat Sözlü gibi bir başkanla çalışıyor olmasıdır.Tff 1.Lig'de transferi erken bitiren nadir takımlardan birisiyiz.Takımlar şuanda dahi transfer çalışmalarına devam ediyorlar.İstediği her futbolcuyu anında takıma kazandıran bir yönetime sahip , kendisi de bunun farkında.Dün yaptığı açıklamayla sakatlık olmaması halinde Devre arasında dahi transfer yapılmayacağı haberini verdi.Burada kendisine ve oyuncularına ne kadar güvendiğini gösteriyor.Şuana kadar 18 futbolcu takıma transfer edildi.Ve başka transfer istemiyor. Hocanın bir diğer şansıda sanırım taraftar açısından olacak.Bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda (Osmanlıspor-Erciyes-Denizlispor-Şanlıurfaspor) görmediği taraftarı Adana Demirspor'da iken görecek.

Takımın meşalelerde karşılandığı günü eminim teknik direktörlük kariyerinde görmesi mümkün olmamıştır.20 yıllık özlemi bitirmesi halinde bu taraftarın neler yapacagını hayal bile edemez. Osman hocanın hırçın ve Asi yapısı bizlerinde tamda istediği bir yapı , Böyle hırslı bir taraftara kendini sevdirmeyi başaramaması imkansız.

Sedat Sözlü'nün Şansı Transfer çalışmalarını erkenden bitirip kampa tam kadro gidilmesini sağlayan başkan , Demirspor başkanlarının bugüne kadar yapamadığı bir başarıya ulaştı. Transferde Osman hocanın istekleri dışında herhangi bir transferi kendi başına yapmadı. Geçmiş yıllarda Demirspor'da olan bir alışkanlıktı aslında takımın başında Teknik Direktör olmadan Yönetim tarafından transferler yapılması.

Başkanın Kalacak-Gidecek oyunculara da herhangi bir müdahalesi olmadı.İşte bu Demirspor için sevindirici bir haber.Kulüp binasını tesislerden taşımak gibi bir çalışması olacak.Buradan da anlaşılacağı üzere kendisi ve yöneticiler hiç bir şekilde teknik ekibin işine karışmayacaklar. Ve uzaktan yakından futbol takımıyla herhangi bir işlerinin olmayacağıdır.

Sedat Sözlü'nün en önemli şanslarından bir tanesi , Adana Büyükşehir Belediye Başkanın kardeşi olması.Maddi konularda sıkıntının az olacağı bir sezon yaşayacağız. Yaptığı açıklamaada zaten oyuncuların peşinatlarının çogunun ödendiğini söylemişti. Maddi yönden sıkıntının yaşanmaması yada yaşanmayacak olması oyuncuların da bir nevi kafalarının daha rahat olmasını sağlayacaktır. Sahadaki oyuncunun kafasında acaba bu hafta paramızı alacak mıyız sorusu yerine , takımın başarısı için daha fazla neler yapabiliriz tarzı sorular olacak.

Maddi yönden rahatlık umarız başarıyı da yanında getirir.

 

Fatih Ünaldı
Daha yeni Daha eski
Google News