Son Sözü de Siz Söyleyin

SON SÖZÜ DE SİZ SÖYLEYİN ..!

Yürekteki aşkın,ateşin,sevginin ifade edilemeyen diğer yüzüdür pankartlar.

Her bir hecesi,satırı,şekili,rengi içimizdeki ifadesi edilemeyen kocaman bir sevdanın yansımasıdır.Bu zamana kadar yazdığımız,çizdiğimiz tüm pankartlarda DURUŞUMUZU, ONURUMUZU, SEVDAMIZI,  DEMİRSPORUMUZA bakış açımızı dile getirdik .
ŞEHRİN ASİ ÇOCUKLARI olduk,HAYKIRDIK ACILARIMIZI.
Gün geldi kocaman şehirde SAHİPSİZ kaldık.YÜREKTEKİ EMANETİMİZ DEMİRSPOR'DAN İBARET OLDU.
Sevdamıza sığındık.Değerlerimize her daim sahip çıktık.Bize Can verene Can olduk.Yapılan el emeği göz nuru pankartların hepsi benim için hepsi ayrı bir yere sahip.Taşıdıkları sözlerde buna dahil...
2007-08 senesi.Sezon başı büyük bütçelerle transfer edilen levent kartop,Erhan Namlı,Yiğit İncedemir ,Özgür Nasuh,Alper Salgın ve niceleri .
O dönemin en şahşahlı takımıydık.Büyük umutlar,büyük hayaller,büyük beklentiler vardı.Dönem içerisinde gelgitler yaşasakta o dönem unutamadığım bir maç vardı.27 nisan 5 Ocak stadında Gaziosmanpaşayla seyircisiz oynanan maçtı.Maç öncesi Demirspor Taraftarının Futbolculara vermek istediği bir mesaj vardı.O mesaj kapalı tribününü tamamıyla kaplayan ''SON SÖZÜ DE SİZ SÖYLEYİN''pankartıyla futbolculardan istediklerini dile getirmişti.

Stat dışında 90 dakika boyunca binlerce ADANA DEMİRSPOR taraftarı ilk sözü başlatarak maç sonunda SON SÖZÜ DE SAHADA FUTBOLCULARIN SÖYLEMELERİNİ istemişlerdi... 4-1 gibi net bir skorla yenip maç sonu futbolcuların kuzey kale arkasının duvarlarına tırmanıp dışarıda desteklerini esirgemeyen binlerce Adana Demirspor taraftarının sevincini paylaştı.O sezon sonu her ne kadar kötü bitsede unutulmaz anlar yaşamıştık.

Bu sene benzer bir takım görüntüsü var.Büyük bütçelerle büyük umutlar,büyük hayaller,büyük adımlar atıldı.Son transfer Tiago'nun gelmesiyle çok güçlü inanılmaz hücum hattına sahip olduk.Bizler taraftar olarak her zaman,her statta ses olmaya,çığlık olmaya,destek olmaya devam edeceğiz.

Son sözü SİZ FUTBOLCULAR SÖYLEYECEKSİNİZ ...

Saygılarımla

Burak Yıldırım
Daha yeni Daha eski
Google News