Sıra Bizde

Adana Demirspor, evinde 1461 Trabzon galibiyeti ile moral bulurken zorlu 22. hafta hazırlıklarına başladı. Deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılacak müsabaka öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmuyor.

Zor bir hafta, aslında daha zoru önümüzdeki hafta başlayacak ama perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali ...Adana Demirspor 31 puanla 7. sırada bulunan Gaziantep BBSK deplasmanına giderken, puan cetvelinde üstünde bulunan takımlardan Adanaspor, Karabükspor ve Alanyaspor rakiplerini kendi sahalarında konuk edecekler.

ZOR RAKİP GAZİANTEP BBSK

Karşımızda profesyonel bir beraberlik takımı var. Gaziantep BBSK ligde oynadığı 21 maçın 10'unda sahadan beraberlikle ayrılan ve en az gol yiyen takımı olarak karşımızda duruyor.  Adana Demirspor'un bu haftayı kazasız 3 puanla atlatması ise ilerleyen haftalarda moral olarak takımımızın ivmesini daha da artacağı anlamına geliyor.

DEPLASMANDA EV SAHİBİ AVANTAJI OLMAK

Deplasmanda oynanacak Gaziantep BBSK - Adana Demirspor müsabakası Pazartesi gününe denk geldi ancak bu durum Adana Demirspor taraftarı için geçerli olmayacak gibi görünüyor. Nitekim Pazartesi günü oynanacak müsabaka biletlerinin büyük bir çoğunluğu şimdiden bitmiş gözüküyor. Anlaşılan Adana Demirspor taraftarları yine deplasmanda ev sahibi olacak.

 

HATİCE YERİNE NETİCE

13 hafta sonraki bir olayı bugünden dile getirmek yersiz değil ancak zamana yaymak ve beklentileri büyütmemek adına pek konuşmamakta fayda var. Zira birbirinden zorlu 13 hafta, 13 tane 90 dakika oynanılacak. Şu saatten sonra sahadaki oyun anlayışının değişmesini beklemiyorum ancak tempo ve mücadelenin artmasını diliyorum. Netice itibariyle bu zorlu yollarda virajlarda kendimizi sıcak tutacak sadece kazanılan puanlar olacaktır. O yüzden şu saatten sonra Hatice ile uğraşmaktan ziyade neticeye kilitlenmemiz gerek. Çünkü amasız , fakatsız alınacak her 3 puan o muhteşem güne bir adım daha yaklaştıracaktır.

SIRA BİZDE

Adana Demirspor'da taraftarından, yöneticisine, futbolcusundan , malzemecisine, kapıdaki güvenlik görevlilerine kadar herkesin artık hedefe odaklanması, futbol haricinde bir şeylerle ilgilenmemesi gerekiyor.

Hedef orada işte.. 13 maç var..

13 final...

İmkansız olsaydı her sezon 3 takım süper lige yükselmezdi...

Sıra bizde...

 

Saygılarımla

Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News