​Dört Duvar Arasında

Ne demek istiyor bu adam şimdi diyebilirsiniz başlığı görünce. Fazla uzatmadan özünü anlatayım biraz o dört duvarın...

Zordur dört duvar arasında Adana Demirsporlu olmak. Hep o dört duvar mapushane ile özdeşleşmiştir. Bense gurbeti,men cezalarını bir Demirsporlu'nun etrafını sarmış o duvarlar olarak görüyorum. Heyecanla,tutkuyla koşmak istediğin bir sevdan var ama sanki demir parmaklıklar ardındasın. Demiri severken nasıl bu hissi yaşar insan... O basit cezalar,kilometreler el kol bağlar. Adana Demirspor kimine yaşam tarzı kimine nefes kimine aşktır. Tuzudur geçmişin tadıdır geleceğin. Bazen deli gibi koşmak istersin ama önüne konulan engel seni bağlar. Tam o anlarda hayat mapus gibi gelir insana.
Çocukken maça kaçardık da ailemiz kapıyı kitlerdi ya öyle bir şey. Şunu iyi biliyoruz biz " sevdaya yasak işlemez ". Seversin,tutkun bitmez. O dört duvar içinde kaldırırsın kafanı gökyüzüne maviyle yaşarsın.
Zordur dört duvarın arasında kaldığını hissetmek ama verdikleri tek ceza sevdiğini görmektir. Görmeden sevmeyi,yaşamayıda öğrendik. Ne bir ceza ne gurbet korkutmaz,yıldırmaz bizi söndürmez kor ateş gibi yanan sevgimizi.
Özledik hemde çok özledik. Adana Demirspor'u,deplasmanı,tribünü,maç öncesi sohbetlerini,paylaşmayı... Bir gün çıkıp geleceğiz yeniden. Ya gurbetten döneceğiz ya cezadan

Mustafa Döş

Daha yeni Daha eski
Google News