Engin İpekoğlu "Olimpiyat stadında taraftar desteği yetersiz kalabilir"

Adana Demirspor teknik direktörü Engin İpekoğlu basın açıklaması yaptı.

Engin İpekoğlu "Elazığspor son 2 -3 sezondur oturmuş kadrosuyla ligde iyi mücadele veren bir ekip olmasına rağmen kazanmasını bildik. İkinci yarıda da gol pozisyonuna girdiğimizde atabilseydik son dakikaları daha stressiz geçirebilirdik ama olmadı. Önceden 2-3 maçlık seri galibiyetlere ihtiyacımız var demiştim ama 3 puanımızın silinmesinden dolayı bu boşluğu telafi etmek adına daha fazla 3 puana ihtiyacımız var."

ÜMRANİYESPOR ÖNEMLİ BİR TAKIM

Ümraniyespor'a asla hafife almıyoruz, enteresan bir takım, geçen hafta Bandırmaspor'u deplasmanda mağlup etti. Bir takım deplasmanda kazanabiliyorsa o takım hafife alınamaz.

2000 KİŞİ OLSAK BİLE

Maçımızın Atatürk Olimpiyat stadında olması sebebiyle tarafsız bir maç olacağını düşünüyorum. Çünkü bizim 2000 taraftarımız gelse bile saha büyük olduğundan etkiyi göremeyiz. Yani tam bilemiyorum, İlçe stadında olsa daha mı iyi olurdu açıkçası bunu maç günü göreceğiz.

AS-YEDEK OYUNCU KAVRAMI

Benim çalıştırdığım hiçbir takımda as-yedek kavramı yoktur. Bunuda arkadaşlarıma sık sık anlatıyorum. Her oyuncu her maçta oynayacak şekilde hazır olmalıdır. Formayı kaptığı andada çıkıp en iyisini yapmalıdır. Futbolda en sevmediğim hareket geriden ileriye şişirme toplardır. Bazen bu tip pozisyonlarda istenilmeyen pas hataları, ıskaları olabiliyor. Düzeltmeye çalışıyoruz.

TRANSFERİ BEN DEĞİL, OYUNCULAR BELİRLER

Transferle ilgili gelen bir soruya İpekoğlu şu yanıtı verdi, "Daha transferlere çok zaman var. Zaten yapılacak transferleri biz değil, sahada oynayan oyuncularımızın performansları belirleyecek. Ancak şu an bunları konuşmak için çok erken."

TARAFTARIN TEZAHÜRATLARI ÇOK GÜZELDİ

Taraftarlarımız maçın ardından bana tezahürat yapıp beni kabullenmeleri çok hoştu. Gerçi , benim Demirspor camiasıyla aram kötü değildi ama bu sürecin kısalması iyi oldu diyebilirim"

Daha yeni Daha eski
Google News