Dünden daha çok sevin

Dünden daha çok sevin Demirspor’u İzmir'in dağlarında çiçek açtıran,Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine sahip çıkan İNANLAR ORDUSU.

Cumhuriyet ilkelerinden vazgeçmeyen,yıllar geçse de emanetin bekçileri olan emaneti yüreklerine kazıyan bu öncülükte sonuna kadar direnen büyük DEMİRSPOR taraftarı yaşa varol!

Yaşasın Demirspor..

Çünkü tarihin en güzel sayfalarını onlar oluşturuyorlar.Bu sene Maddi sıkıntılardan 3 puanı elinden alınan bir kulüp düşünün ve o kulüp tarihiyle,geçmişiyle yok olmaya yüz tutmasın diye yaşama savaşı veren Kocaelispor'a sonuna kadar maddi,manevi yardımcı olmaya çalışıyorlar.Ne güzel değil mi ? Kocaelispor belkide maddi yetersizlikten zorluk çekseler de bizlere en güzel cevabı manevi olarak verdiler. Varolsunlar! Bugün Kocaelispor,yarın başka bir köklü kulüp ne farkeder? Belki bir sonraki sıradaki biz olabiliriz.Olmaz demeyin bu kulüp yaşasın diye taraftarlar sokağa döküldü,açlık grevleri yaptılar.DİRENDİLER,SAVAŞTILAR..

Bizler geçmişi acılarla,kahırlarla doldurduk birde yarım kalan hayallerimizle.İnanıyoruz ki bu hayallerimiz elbet gerçekleşecek,biz olmasakta bizden sonrakiler görecek, onlar görmese bir sonraki nesil görecek ama elbet karanlığın sonunda o güneşi görecekler.Motorları maviliklere sürüp şampiyonluk şarkıları söyleyen çocuklar büyüyecek.Bu şehirde YILMAZLAR,ÇINARLAR,ALİ UTKULAR yeşerecek büyüyecek.

Annenizin size verdiği şevkat gibi,babanızın sizlere verdiği değer gibi,Abinizin sizi sevip,saydığı gibi,kardeşinizi koruduğunuz gibi her şeyiyle Dünden daha çok sevin DEMİRSPOR'U...

Burak Yıldırım
Daha yeni Daha eski
Google News