Engin İpekoğlu "Tribünlerimiz sabırlı olup, 90 dakika.."

Adana Demirspor TFF 1. Lig’in 10. haftasında kendi evinde Eskişehirspor’u ağırlayacak.

Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Mavi-Lacivertli takımda sakatlıkları süren Grbic ve Raspopovic ile cezalı Waldison forma giyemeyecek.

Ligin zorlu müsabakalara sahne olduğunu belirten Teknik Direktör Engin İpekoğlu, 90 dakika sonunda gülen taraf olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

engin-ipekoglu

Eskişehir maçının kırılma noktası olacağını anlatan deneyimli teknik adam, ‘’Hafta boyunca rakibimiz üzerine çalışmalarımız yaptık ve artık söz futbolcularda. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda kendi evimizde mağlubiyetimiz yok ve bu yenilmezlik serisini bu hafta da sürdürmek istiyoruz. İşleriniz ters gidebilir, berabere kalabilirsiniz arada belki mağlubiyet alabilirsiniz ama sonuç önemli. Türkiye'de sayılı taraftar kitlesinden birine sahibiz. Tribünler tabii ki bizi coşkulu şekilde destekleyecekler ancak sabırlı olmamız gerekir. Futbolcularımızı tabii ki bir hedef doğrultusunda yönlendireceğiz ancak ısrarla da 'şampiyon olacağız' deyip, baskı altına almadan bunu yapmamız lazım. Özellikle Eskişehirspor maçı önemli. Tam sırat köprüsünde gibiyiz. Kazandığımız takdirde kafamızı yukarıya doğru kaldıracağız, kaybettiğimiz takdirde ortalarda bir yerlerde debeleneceğiz. Bu anlamda özellikle bu maçta, tribünlerimiz 90 dakika olumlu şekilde desteklemesini ve sabırlı olmalarını bekliyoruz. İnşallah maçın sonunda 3 puanı alan taraf biz oluruz."

‘TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUN’

İpekoğlu, iyi futbolcunun baskı altında oynayabilmesi gerektiğini kaydetti. Kendisinin Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta 9 yıl oynadığını, her maça kazanma düşüncesiyle ve baskı altında çıktıklarını belirten İpekoğlu, "Eğer 9 sene 3 büyük takımın 2'sinde oynadıysanız, bunun da üstesinden geldiyseniz, önemli ve iyi futbolcu oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Futbolcularına da baskı altında oynayabilme becerisi aşılamaya çalıştıklarına vurgu yapan İpekoğlu, taraftarlardan da bu konuda sabırlı olmalarını istedi.

 
Daha yeni Daha eski
Google News