Engin İpekoğlu Açıklama Yaptı


Adana Demirspor kulübü teknik direktörü Engin İpekoğlu, haftalık düzenlediği basın toplantısında bilgi ve açıklamalarda bulundu.

Engin İpekoğlu "Transfer tahtasının açılmasında çok ciddi katkıları olan Onursal Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye, Başkanımız Sedat Sözlü'ye ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bir taraftan borç ödeyip bir taraftan transfer yapmak gerçekten zordur. Onun için bu anlamda Hüseyin Sözlü'ye , Sedat Başkanımıza ve Yönetim kurulumuza maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yeni transfer edilip aramıza katılan arkadaşlarımızın, sezon sonuna kadar onlardan beklediğimiz katkıyı sağlamalarını diliyoruz.

Denizli maçı ile ilgili ise şunları diyebilirim. İki takımında kazanabileceği maçtı, her iki takımında girdiği gol pozisyonları var oyunun son anlarında girdiğimiz pozisyonlarda gol atabilsek belki de kazanan taraf biz olabilirdik. Ligin en fazla beraberlik alan takımı ve aynı zamanda en az mağlup gelen takımıyız ama puan olarak istediğimiz seviyede değiliz.

Zor bir maç olacak Gaziantep BBŞ maçı, çünkü onlarda yeni transferlerini yaptılar ve ciddi transferler yaptıklarını görüyoruz. Verilen arada umarım takımımıza olumlu bir katkı sağlayacaktır. Takıma yeni katılan oyuncularımız inşallah bu süre zarfında adaptasyonlarını tamamlarız.

Transferlerimiz, zaten transfer istediğimiz ve ligin iyi oyuncularıdır. Bu oyuncuların yıllarca bu ligde katkı verdiğini biliyor ve tanıyoruz. Umuyoruz yeni transferlerimiz bu noktada bizlere olumlu katkılar verebilirler.
TİAGO VE LEROY İLE HÜCUM ZENGİNLİĞİ

Takımımızda, genç oyuncularımızın dışında 20 oyuncumuz var, gençlerle birlikte 26 kişilik bir kadromuz var. Şu an en azından elimizdeki kadro ile kaliteli antrenman yapabiliriz. Takım savunması anlamında sıkıntımız yok , Tiago ve Leroy'un gelmesinin nedeni hücumda daha zengin bir görüntü çizebilir duruma geleceğiz. Tabi ki transfer döneminde başka isimler vardı ancak bunlar transfer döneminde gerçekleşmedi. Bu gerçekleşmemesi bizim yüzümüzden değil de, futbolcuların kulüpleriyle olan sorunlardan dolayı olamadı. Şu an aldığımız oyuncuların kalitesi tartışılmaz ve aldığımız verimi artırmak istiyoruz. Kadro sıkıntısı yaşadığımız zamanlarda oyuncularım büyük bir özveri ile sahada mücadele ettiler ama şu an dan itibaren sahada da daha fazla mücadele olacaktır.

Waldison'un arka adalesinde sıkıntı yaşıyor. Ve bu sakatlığı olan oyuncunun haftada 2-3 antrenmana çıkamıyordu ve antrenman sorunu yaşayan oyuncu sahada performans olarak kötü bir görüntü çizebiliyor. Buna rağmen ağrı ve sızıları olmasına rağmen sahada bizi yalnız bırakmadı. Şu anda sadece Mustafa'nın sakatlığı devam ediyor o da önümüzdeki haftaya hazır hale geleceğini düşünüyorum.
Şu an aramıza katılan yeni oyuncularımızdan Timuçin haricinde hazır durumda diyebilirim. Timuçin'inde maç eksiği var onu da en kısa sürede sahada görebileceğiz sanıyorum.

TAKIM İSKELETİMİZİ OLUŞTURDUK

Şu andaki mevcut kadromuzdaki oyuncuların bir çoğu yıllarca bu kulüpte görev alacak oyuncular ve her sene 15 oyuncu gönderip 15 oyuncu almayı bende istemem. Onun için inşallah bu arkadaşlarımız bu sene görevlerini yerine getirir ve iskelet kadromuzda görev almaya devam ederler.

Adana Demirspor Kulübü, gerçekten her futbolcunun oynamak istediği, görev almak isteyebileceği bir kulüp durumunda, burada görev alacak tüm oyuncularında böylesine büyük camialara geldiklerinin farkına varmaları gerekiyor.

FEVZİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Fevzi bugün çalışmalara katıldı ve omuz sakatlığı olması sebebiyle bu kadar uzun sürdü sakatlığı, biliyorsunuz kalecilerin omuz sakatlığı çok ciddidir. Ama dediğim gibi bugün çalışmalara katıldı ve yakın zamanda bizlerle birlikte olacaktır diye düşünüyorum.



Daha yeni Daha eski
Google News