Adana Demirspor Katlediliyor!

TFF, geçtiğimiz hafta oynanan ve skandal kararların verildiği (Bizim lehimize çalınan penaltı dahil) Elazığ maçında 1 ofsayt golü, 1 saçma sapan penaltı ve alakasız 1 kırmızı kartla mağlup ettirilen Adana Demirspor'a  ceza vermeye doyamadı!

Maçta Engin İpekoğlu'nu önce tribüne, sonrada güvenlik gerekçesiyle soyunma odasına gönderen hakem, raporuyla da 3 maç ceza verdirdi..

Adana Demirspor'un haklarının gasp edilmesi sadece bu maçta olsa keşke..

Biz taraftarlar her hafta içerde - deplasmanda stadyumları doldurmaya devam ederken, bir yerlerde adaletin kestiği parmağa hiç acımazken, hakkımız göz göre göre, üstelik alenen bir şekilde gasp edilmeye devam ediyor.

En acısıda, acımızı kendi kendimize yoğurup, camia içerisinde kıyametler kopartıp dışarıya kızılcık şerbeti içtik diyecek kıvama geliyoruz..

Sonunda ise, futbolculardan tutup teknik direktöre esas suçu bulup ertesinde kongreyi yapıp, noktayı koyuyoruz.. Bu kısır döngünün içerisinde bir galibiyet moral olurken, bir play-off heyecanı yaşama sebebimiz oluyor..

Sonrasında mı ne oluyor?

...

3 parağraf öncesine dönüyoruz..

...

Muazzam bir kısır döngü içerisindeyiz, kurtuluşumuz ve batışımız aynı renk tonunda saklı...

Saygılarımla;
Doğan Ergezer



ÇOK DEĞİL GEÇEN SEZON YAŞADIĞIMIZ VE EN AZ 13 PUANIMIZIN ÇALINDIĞI KISA BİR VİDEO HAZIRLAMIŞTIM.. BU SEZONUN VİDEOSUNU DA HAZIRLIYORUM YAKINDA VİZYONA ÇIKAR!!


Daha yeni Daha eski
Google News