5 Ocak Galibiyete Hasret Kaldı

Adana Demirspor 25 Ağustos Cuma günü saat 19:45' te deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.  Samsunspor ilk maçını kendi sahasında G.Gaziantep FK ile yapmış ve müsabaka golsüz sona ermişti. İkinci haftada Samsunspor deplasmanda Manisaspor'u 1 golle mağlup edip 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

Adana Demirspor ise lige kötü başladı. Balıkesirspor deplasmanından 1 puanla dönebilen Mavi Şimşekler, kendi taraftarı önünde Çaykur Rizespor'dan 3 gollü bir yenilgi aldı.

A Milli Takımımızın Hırvatistan ile 5 Eylül 2017 Salı günü oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçı sebebiyle ve hafta sonunun kurban bayramı olması hasebiyle önümüzdeki haftadan itibaren ligler tatil edilecek.

TARAFTAR 6 AYDIR GALİBİYET YÜZÜ GÖRMÜYOR
Adana Demirspor en son 12.02.2017 tarihinde kendi evinde 3 puan kazanabilmişti. Geçtiğimiz sezon kendi evinde mağlup edebildiği en son takım G. Gaziantep FK olmuştu. 4-1 kazanılan bu maçın ardından 6 ay 9 gündür Adana Demirspor evinde galibiyet alamıyor.

Alınan son galibiyetin ardından kendi evinde 7 müsabaka yapan Adana Demirspor, bu müsabakalarda 4  Mağlubiyet 3 beraberlik  alabildi.

Buna rağmen ilk ev sahibi olduğu müsabakada cezalı olmasına rağmen tribünleri doldurmayı başaran Adana Demirspor'lular galibiyete endeksli bir taraftar olmadığını yine dosta düşmana ispat etti.


Daha yeni Daha eski
Google News