Aydın Çakay "Bedel ödedik, ödemeye devam edeceğiz"

Dün akşam toplanan Şimşekler Grubu, Muharrem Gülergin Sezonunu "Yürekten" sloganıyla yaşatacağını açıkladı ve tribünün yine Kuzey Kale Arkasındaki Muharrem Gülergin Tribününde olacağını belirtti.

Toplantıda konuşan tribün liderlerinden Aydın Çakay, "50 kişiydik, Türkiye'de giripte çıkmadığımız tribün bırakmadık, vurduk vurulduk, deplasmanlarda yanımızdakileri aç  bırakmamak için aç kaldık, içeri girip yattık ama bu tribünün başını yere eğdirmedik. O kadar parasızdık ki, emanet alacak gücümüz bile yoktu. Bir deplasmanda otobüsümüze saldırdılar, gazete kağıtlarını döner bıçağı gibi sararak kovaladık. Niye? çünki yanımızda taşıyacağımız emanetimiz bile yoktu, otobüsteki gençlerimiz zarar görmesin diye.. Yumruğumuzu sıktık hep! Talimatla tribünümüzde polislerimizle karşı karşıya getirildik, coplatıldık, Şimşekler Grubunu parçalamak için dönem dönem arkamızdan işler çevrildi, aramızdan ayrılanlar oldu. Kalanlarla birlikte küllerimizden yeniden doğduk. Bedel ödedik ve ödemeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Aydın Çakay, daha güçlü bir duruş için daha ekonomik güce sahip olunması gerektiğini belirterek, "Derneğimizi bu doğrultuda açtık. Dernek başkanımız Ertan Zeybek'tir. Üye kayıtlarınada en kısa sürede başlayacağız." dedi.

Aydın Çakay toplantıda, 16 yaşlarında girdiği bu tribünde yaşadıklarını acısıyla tatlısıyla biriktirdiği anılarını paylaşınca mekana hoş bir seda yayıldı.
Daha yeni Daha eski
Google News