Şimşekler Grubu "Yürekten" dedi

Adana Demirspor Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği yeni sezon öncesi mahalle temsilcileriyle motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Etkinlikte yeni sezonda Şimşekler Grubunun yer alacağı tribün belirlendi. Açıklamaya göre Şimşekler Grubu, 2017-2018 Muharrem Gülergin Sezonunda, Muharrem Gülergin Tribününde (Kuzey Kale Arkası) olacağı açıklandı.



Toplantıda Tribün liderlerinden Göksel Tel, yeni sezona daha sıkı girilmesi hususunda birlikteliğin sağlanıp, maneviyatımızın yükseltilmesi adına tribüne girecek herkesin yine 15 sene önceki hafızalara kazınan, Türkiye'nin imrenerek baktığı o günlere tekrar dönüleceğinin sinyallerini verdi.

Göksel Tel, geçmişte yaşananların geçmişte kaldığını, bundan sonrasında birbirimize söz verip sevgi, saygı, bağlılık ilkesiyle yine yola hep beraber çıkacağız, dedi.

Kale arkasında yer alacak olan Şimşekler Grubu, tribünde yer alacak kişilerin isimlerinin belli olacağı, yabancıların ise muhakkak gruptan birinin kefilliği vasıtasıyla tribüne girilebileceği belirtildi. Öte yandan Yeniden inşa edilen Dernek için üye alımlarının yakında başlayacağını, bunun da duyurusunun yapılacağını belirtti. Hedeflenen üye sayısının ise en az 5000 kişi olacağı belirtildi.

Yeni kurulan derneğin kongresinin ise Eylül ayında yapılacağı bildirildi.


Şimşekler Grubu liderlerinden Adem Tel, yeni sezonda yönetimin de sorumluluklarının olduğunu, ve taraftarla kulübü arasındaki bağların manevi olarak tekrar inşa edilmesi gerektiğinin altı çizildi. Her sezon trilyonların hoyratça harcandığı ancak taraftarların bağlarının zayıflatılmaması gerektiğinin altı çizildi.

Adana Demirspor Şimşekler Grubu başkanı Ertan Zeybek ise, bu yola çıkılmasının esas nedeni, hem maddi hemde manevi yönden güçlü bir taraftar profili oluşturmak olduğunu belirtti ve kurulan derneğin kurumsallaşma adına önemli bir adım olduğunun altını çizdi.

Toplantıda söz alan tribün liderlerinden Aydın Çakay, "50 kişiydik, Türkiye'nin giripte çıkmadığımız tribün bırakmadık, vurduk vurulduk, içeri girip yattık ama bu tribünün başını yere eğdirmedik. Bedel ödedik ve ödemeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Toplantının ardından; Adem Tel, Göksel Tel, Ramazan Ölçer,Aydın Çakay, Levent Aris ve Ertan Zeybek toplantıya gelenlere teşekkür etti.


Daha yeni Daha eski
Google News