Rakip Adanaspor AŞ


Yarın akşam 19.00 da derbi karşılaşmasında Adanaspor deplasmanına çıkıyoruz.

Bir derbiden çok bizim açımızdan puan mücadelesi olacak olan karşılaşma çok anlamlı olacak.

Adana’da futbola taraftarlardan başka herkesin sırt çevirmesi atmosferi olumsuz etkilese de sonuçta önemli bir maça çıkıyoruz.

Rakibimiz Adanaspor’un başında eski hocamız Osman Özköylü bulunuyor.

Osman Hoca takımın başına geldiği andan itibaren 8 maçta 2 B 3 M 2 G aldı

Büyük maçlarda puan kaybettiği gözlenen Adanaspor’u az sayıda da olsa etkili taraftarımız ile baskı altına alıp sezonun ilk devresinde olduğu gibi alt edebiliriz.

Adanaspor şu ana kadar 26 maç oynadı ve oyun başına ortalama 1,38 puan kazandı.

Takımın en çok süre alan oyuncusu 1890 dakika ile savunma oyuncusu Didi.

Sol kanat oyuncusu Bahattin Köse 9 gol 1 asist ile en etkili isimken yine bir hücum oyuncusu olan Vladimir Koman 2 gol 4 asist ile etkili bir başka isim.

Magaye sarı kart cezalısı ve Onur Akbay sakatlığı nedeniyle olmayacak

Adanaspor'un muhtemel 11 i;


Bizde ise cezalı futbolcu bulunmuyor.

Son maçta kalemize gelen az sayıda top vardı fakat 3 gol yedik bu maçta rakipten çok kendi oyunumuza yönelip savunmada daha etkili olmamız gerekiyor. Adanaspor her maçta neredeyse gol yiyen bir takım, eğer savunmamız sağlam durursa puansız maçı bitirmeyiz.

Her yönden puana daha fazla ihtiyacı olan taraf şüphesiz biziz ve alttaki rakiplerimizin de kurtulmak için yaptığı hamlelere artık galibiyetler ile karşılık vermemiz gerekiyor.

Ligde herkese puan veren Gaziantep olmasa 3 puana hasret kalacaktık doğal olarak endişe verici durumumuza umut olacak mücadeleyi sahada görmek istiyoruz sadece.

Takımın son maçta aldığı mağlubiyet değil de ümitsizliği görünce stres ve tedirginlik daha kötü hale getirecek diye korkuyorum.

Sadece futbol içinde değil her konuda panik ve stres insanı geriye götürür, bu maç özelinde en azından son ana kadar ümidimi koruyup desteği bırakmamalıyız, kaldı ki tesislere gidip desteğini esirgemeyen mavi şimşekler her türlü desteği sonuna kadar hep verdi, futbolculardan özellikle de kaptan Yiğitcan’ın sözünü alıp öyle döndüler.

Çocuklar inanın İnanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler.

Onur Koç
Daha yeni Daha eski
Google News