Nilay Ateşoğulları Video Açıklama Yaptı

Adana Demirspor'da Genel Kongreye 20 gün kala henüz başkanlık adaylığını açıklayan olmadı ancak geçen yıl ki kongrede aday olan  Nilay Ateşoğulları 1 Haziran'da yapılacak olan kongrede de aday olacak mı? olmayacak mı? diye sorulan sorular üzerine bir bilgilendirme videosu hazırladı.

Ateşoğulları, "Başkanlık isteğim devam ediyor ama bu sene yapılacak kongrede aday olacak mıyım bilemiyorum. Çünkü kongrede bağımsız oy kullanabilen üye sayısı çok az ve blok oy dediğimiz oylar çok fazla ve ne yazık ki bunu geçen senede yaşamıştık. Siyasetle benim hiç ilgim yok. Benim amacım tamamen şehrime faydalı olmak, şehrimin çocuklarına sahip çıkmaktır. Bir şehir meclisi kurmak istiyorum. Bu mecliste Adana Demirspor sorunlarını konuşacağız, çözümleri hakkında fikir alışverişi yapacağız. Bu mücadele uzun bir yürüyüş, dik bir duruştur.

Başkanlık konusu ise benim için bir onur meselesidir. Türkiye'nin değerlerinden Adana Demirspor'a verdiğim değerlerine sahip çıktığımın göstergesidir. Adana Demirspor'un yok edilmesine izin vermiyorum." dedi..

Daha yeni Daha eski
Google News