Denizlispor TD Yücel İldiz "Kayıp yaşamadan yolumuzda ilerleyeceğiz"

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Denizlispor Teknik direktörü ve yönetimi, takımına uyarılarda bulunarak, taraftarların da stadyumu doldurması gerektiğini belirttiler.

Evlerinde Adana Demirspor'la karşı karşıya geleceklerini belirten deneyimli teknik adam, "İkinci yarıya çok iyi başladık. Futbolcularım hedefe odaklanmışlar, bu şekilde mücadelemizi verdik. Ancak daha bir şey bitmedi. Ayaklarımız yere sağlam basacak. Çünkü ikinci devreye zorlu maçlarla giriyoruz. Gazişehir galibiyetini unuttuk" diye konuştu.

Adana Demirspor'un devre arasında önemli takviyeler gerçekleştirdiğini ifade eden Yücel İldiz, "Rakibimiz güçlü, kaliteli futbolcuları aldılar. Biz de gerekenleri yaptık. Taraftarımıza çok güveniyoruz. Kayıp yaşamadan yolumuzda ilerleyeceğiz" diye konuştu. Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ise taraftarın stadı tıklım tıklım doldurmasını istedi. "Bir olalım, birlik olalım" diyen Özpek, "Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu yolda, herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Öte yandan maçın bilet fiyatları VIP tribünü 100, kapalı B ve D üst 35, kapalı A-E Üst ve alt 25. maraton 15, kale arkaları(deplasman tribünü) ise 10 TL olarak belirlendi.
Daha yeni Daha eski
Google News