Şimşekler Grubu "Savaşmak en çok bize yakışır"

Şimşekler Grubu, kendi sahasında karşılaşacakları Altınordu maçı öncesi yazılı mesaj yayınlayarak "Tribündeki mücadelenin süreceğini" işaret etti.

Yayınlanan yazılı metin şu şekildedir;

Ligin bitmesine 12 hafta varken havlu atmak ne takıma ne de bize yakışır. Umutlarımızı bir köşede bekleyerek, içimize atarak, korkular yaşayarak, homurdanarak değil...! Savaşarak, meydan gördüğümüz tribünde büyüttük, büyütmeye de devam edeceğiz. Cümlenin başında da bahsettiğimiz üzere ligin bitmesine 12 hafta varken takımımıza itici güç olacağız ve bunu önümüzdeki Altınordu maçında da yapacağız.

Kendi futbolcularımızı, aynı davaya inanmış birer gardaşımız gibi kucaklayacak ve onlar sahada savaşırken bizlerde tribünde onların gür sesi olacağız. Kazanırız kaybederiz önemli değil skorlar sonuçlar.. Biz bize yakışan kavgamızı sürdürelim, biz bize yakışan mücadelemizi tribünde verelim gerisi zaten gelecektir.

Geçtiğimiz sezon önce Denizlispor ardından bitime 1 hafta kala evimizde karşıladığımız Altınordu maçlarında tribünde 90 dakika savaşarak kazandığımız 6 puan ile ligde kalmanın haklı gururunu nasıl göğsümüz kabararak anlatıyorsak, yarınlarda neden bir kez daha anlatmayalım? 2018-2019 sezonunda bu takım bu sezon çıkamaz diyenlere inat neden savaşı terk edelim?

Biz terk etmek için mi sevdalandık Adana Demirspor'a..

Biz "bu takım şampiyon olamaz" diyenlere kulak asıp tribünde susup, sesimizi kıssaydık geçmişte yaşadığımız şampiyonluklardan bihaberdik şimdi! Hatırlayanlar muhakkak vardır.. Biz aslında bizden umut kesildiği anlarda savaşın en kor halini yaşadık. Biz aslında "Şampiyon olamazlar" dediklerinde hep şampiyon olduk!

İşte şimdi o anlardayız!

O zaman dilimi şu an yaşadıklarımız işte!

Belki de 23 yıldır beklediğimiz an bu an!

HEP BİRLİKTE MÜCADELEYE SESİMİZİ GÜR TUTACAĞIZ!

MARATONU, KAPALISI HEP BİRLİKTE SAVAŞACAĞIZ!

ÇÜNKÜ SAVAŞMAK EN ÇOK BİZE YAKIŞIR!


***
Bir inancın yüceliğinde buldum seni
Bir kavganın güzelliğinde sevdim.
Bitmedi daha sürüyor o kavga
ve sürecek...!
***

ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News