Adana Demirsporlunun ahını alıp kim iflah olmuş ki

Adana Demirspor ile Hatayspor arasında oynanan ve Hatayspor'un son dakika golü ile finale kalmasının ardından stadyum karışmıştı. Hatayspor teknik direktörü İlhan Palut'un yedek kulübemizin önüne kadar koşup tahrik edercesine sevincinin ardından , antrenörlerinden Barış Harputluoğlu'nun gelip Adana Demirspor taraftarlarına yaptığı sinkaflı el kol hareketleri büyük tepki almıştı. Maçın ardından ise stadyumda "Adana'ya gidek mi? şarkısının çalınması ise apayrı bir terbiyesizlik olarak değerlendirilmişti.

Bunlarda yetmezmiş gibi Hatayspor tribünlerinden sahaya giren ve Demirspor tribünlerine taş atan taraftara tepki gösteren Adana Demirspor taraftarlarına emniyet ve özel güvenlik görevlileri jop, plastik mermi ve son olarakta havaya sıkılan gerçek mermiler..

Zulüm gören Adana Demirspor taraftarları buna rağmen tribünde geri adım atmaması ve yapılan haksızlığa karşı durması ise kazanan tarafın aslında kim olduğunu açıkça gösteriyordu.

Tüm bu olanların ardından finale yükselen Hatayspor Kulübü dün akşam Gazişehir FK'ya penaltılarla elendi ve 1.Ligde kaldı...

Şimdi onların oturup düşünmesi gerekiyor, niye böyle oldu, neden penaltılarda elendik..

Cevap esasen ortada duruyor...

Adana Demirsporlunun ahını alıp kim iflah olmuş ki..
Daha yeni Daha eski
Google News