Liste Ümit Özat'ta

Süper Lig umutlarını gelecek sezona bırakan Adana Demirspor yeni sezon için harekete geçti. Kulüp başkanı Murat Sancak ile önümüzdeki günlerde görüşecek olan teknik direktör Ümit Özat takım ile ilgili yönetime geniş bir rapor sunacak. Önümüzdeki yıl Süper Lig'e şampiyonlukla çıkmak isteyen mavi-lacivertli ekipte gidecek kalacak isimlerin kim olacağı belli olacak.


27 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
Takımda 27 oyuncunun sözleşmesi devam ediyor. Özat, Çağlar Akbaba, Kurtuluş Yurt, Joher Rassoul, Milan Mitrovic, Tayyib Talha, Adil Demirbağ, Semih Güler, İsmail Konuk, Orhan Taşdelen, Batuhan İşçiler, Hakan Bilgiç, Emre Uruç, Anderson, Hamidou Traore, Erdal Öztürk, Vedat Bora, Mustafa Yılmaz, Djemoussa Traore, Levent Ayçiçek, Emre Nefiz, Berk Yıldız, Jonathan Legear, Süleyman Koç, Jakup Kosecki, Oleksandr Gladky, Mehmet Türkmen ve Mickael Pote arasında seçim yapacak.


ÖNCELİK GOLCÜDE
Takviye konusunda başkan Murat Sancak ile yapacağı görüşme sonunda net bir şeyler söyleyecek olan Ümit Özat'ın kadroya önemli isimleri katacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon forvet hattında sıkıntı yaşayan mavi-lacivertli ekipte Özat'ın golcü üzerinde sıkı çalıştığı belirtildi. Özat, "Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak hedefindeyiz" şeklinde konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News