Adem Tel "Rakip Hatayspor'

Adana Demirspor Şimşekler Grubu lideri Adem Tel, Gençlerbirliği maçının ardından çok önemli bir açıklama yaptı ve tüm tribünlerin enerjisini 4 gün sonra oynanacak Hatayspor maçına odaklanmasını istedi.

Play off maçlarında ilk rakibimizin Hatayspor olduğunu belirten Adem Tel, "Hatayspor bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biridir. 4 gün sonra oynanacak ölüm kalım maçımız var ve tüm konsantrasyonumuz bu maç üzerine olmalıdır. Bulunduğumuz tüm sosyal mecralarda Play Off finalinin oynanacağı İstanbul temalı konuşmalardan, paylaşımlardan uzak durmalıyız. Bu hem bizim takımı rehavete sokabilir, hemde Hatayspor'un motivasyonunu arttırabilir. "Bak bizi önemsemiyorlar" diyebilirler. Benzer hatayı Boluspor maçının ardından yapmıştık ve az daha play off şansını da kaçıracaktık. Rehavete izin veremeyiz, vermeyeceğiz, sizde vermeyin. Rakibimiz ligin en iyi takımı ve bu maçı ciddiyetimiz ve agresifliğimizle kazanacağız takım ve tribün hep birlikte"

Adem Tel "Tüm gücümüzle, Çarşamba günü Adana 5 Ocak stadyumundaki maça odaklanmalıyız. Stadı cehenneme çevireceğiz hep birlikte..

Rakibimiz Hatayspor ve biz ikinci maç için en avantajlı skoru burada kendi evimizde almalıyız." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News