Murat Sancak "Güncel borcumuz 103 Milyon TL"

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde bir radyo programında açıklamalarda bulunmuş ve takımın maddi durumu hakkında bilgiler vermişti.

Söz konusu canlı bağlantıda Murat Sancak aynen şu cümleleri sarfetmişti. "Başkanlığı teklif ettiklerinde 35 milyon TL borç var demişlerdi, şehirden 20 Milyon para toplanacaktı.Kalan 15 milyon da eski yöneticilerindi onları ödemeyeceğiz diye düşünüyorduk. Transferleride ben yaparım, 25-30 milyonda transfer yapıp bu işi biterebilirdik  ama öyle çıkmadı.Bugün itibariyle Eski borç 53,5 milyon olarak belirlendi. Ve hatta hala kayıtlarımızda görünmeyen eski futbolcular bile mahkeme kararıyla gelip paralarını almaya başladılar. Koskoca Adana'dan sadece 1 milyon toplandı. Verdikleri sözü tutmadılar. Buradan şehrin belediye başkanlarını ve valisini eleştiriyorum." demişti.

Ajansspor'un yayınladığı habere göre ise "Eski borcumuzdan kalan 23 milyon TL. Şu anda güncel borcumuz 103 milyon TL'dir. Eski borçtan 33.5 milyon TL ödendi" dedi.

Bu haberin teyidi için Başkanımız Sn. Murat Sancak ile yaptığımız görüşmede, kendisi bu bilgiyi doğruladı ve "Evet doğrudur. Kulübü 53,3 Milyon borçla devraldık.. Transferler, kulübün aylık giderleri ve primlerle buraya çıktı. Dışarıya 23,5 milyon borcumuz var sadece. Diğer borç bize, yabancıya değildir." şeklinde ekleme yaptı.
Daha yeni Daha eski
Google News