Murat Sancak ile Adana Demirspor Altyapısında Devrim Başladı

Adana 5 Ocak Gazetesinden Ergun Kara, altyapı ile ilgili Gökhan Göktürk ile yaptığı röportajda Adana Demirspor'un geleceğinin emin ellerde olduğunu gösterirken, açılan futbol okulları ile yetiştirilen ve tespit edilen yeteneklerin Adana Demirspor'u yıllarca sırtlayacağı sinyalleri verdi. Bu röportajı bugün ki 5 Ocak gazetesinde bulabilirsiniz.

RÖPORTAJDAN ÖNE ÇIKANLAR
Adana Demirspor Altyapısında yıllar sonra büyük bir  hareketlilik var.  Başkan Murat Sancak'ın büyük önem verdiği Altyapıda sorumluluğa getirilen Gökhan Göktürk ekibiyle beraber önemli işlere imza atmaya başladılar.

HEDEF 5000 ÖĞRENCİ
Altyapı Demirspor'un hazinesi olacak diyen Gökhan Göktürk "-10 yaş grubu kurduk. Bunların tamamı futbol okullarımızdan geldi. Hepsi yetenekli yani 10 yıl sonrasının oyuncuları bunlar. Şu an toplamda 22 futbol okulumuz var. 890 tanede talebemiz var. Hedefimiz 5000 öğrenci.

O İSİM CENGİZ ÜNDER'Dİ
Altınordu'da çalışırken Balıkesir'de okul açmıştık. Birgün bizi aradılar. "Gökhan bir tane yetenek var gel izle" dediler. Atladım gittim. O isim Cengiz Ünder idi. Açtığımız futbol okullarından bulduk. Şimdi Çanakkalede futbol okulu açtık, Osmaniye'de, Karataşta Kozan'da okullarımız var. Gelemeyene biz gidiyoruz. Örneğin Doğankent'te futbol okulumuzda öğrenci sayımız 65 oldu. ve buradan da 2 tane oyuncu yakaladık.

LİVERPOL VE BARCELONA İLE OYNAYACAĞIZ
Yurt dışındaki turnuvalara katılmak istiyoruz. Uzun yerlerin hepsine uçakla gideceğiz. Oyuncuların aileleri de çok mutlu. İzmir ve Ankara'dan sonra Alaçatı'da da futbol okulu açacağız. Burada da Demirspor bayrağı dalgalanmalı. Alt kategorilerde Liverpol ve Barcelona ile oynamak istiyoruz" dedi.

GAZETENİN BUGÜNKÜ SPOR KAPAĞI

Daha yeni Daha eski
Google News