Tam Destek

Geçtiğimiz sezon artık geride kaldı ve malesef finalin kapısından son dakikada geri dönmenin hüznünü acısını travmasını yaşadık. Geride bıraktığımız sezonda heyecanlandık, acabalar yaşadık, hocalar değiştirdik, yeni futbolcular geldi... Tribün olarak da, şehir olarak da bütünleşemedik. Esasen bizim tek görevimiz vardı. Tribünlerde sevdamızı haykırmak, tribün dışında ise taraf olduğumuz Adana Demirspor'u onure edip sırtımızda taşımak.

Bu sezon bunun hakkını vereceğiz!

Bu sezon başka olacak, olmalı.. Başkanımız Murat Sancak'ın açıklamalarında belirttiği gibi bizbizeyiz. Ne sponsorlar ne de store gelirleri yeteri seviyede değil ama başkanımız ileriyi gören ve altyapıya dinamik kazandırmaya çalışan, yıllardır beklediğimiz bir lider.. Ona yardım edelim, karşı durarak, yaptığı ve yapacağı transferleri eleştirerek değil. Aldığı kararların arkasında durarak onun safında olduğumuzu hissettirelim.

Burada en büyük görevlerden biri ise internet site sahipleri ve sosyal medyada büyük sayfaları yönetenlere düşüyor. Asılsız ve duyumlara dayalı transfer dedikodularına kulak asılmamalı. Gereksiz ve Adana Demirspor'a yararı olmayan polemiklere girilmemelidir. Bizim için iyi olan ne varsa isteyen ve bunun mücadelesini tek başına veren Murat Sancak'a destek olunmalıdır. Unutulmamalıdır ki yıllardır Haziran ayında kongre değil transfer yapıldı ve takımımız ilk defa tam kadro yaz kampına katılacak. Bu durumun avantajını ise sezon başladığımızda göreceğimizden şüphem yoktur.

Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News