Ümit Özat "Bolu'ya giderken iskelet kadromuzu açıklayacağız"

Adana Demirspor son idmanını Cuma günü tesislerimizde yaptıktan sonra kafile Pazar günü Bolu Kampına hareket edecek. Tesislerimizde dün akşam yapılan idman sonrasında spor basın muhabirlerinden Yavuz Yıldırmaz ve Ergun Kara'nın sorularını yanıtlayan Ümit Özat açıklamalarda bulundu.

KALACAK VE GİDECEKLER NETLEŞECEK
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat "Bolu'ya giderken iskelet kadromuzu açıklayacağız. Yola devam edeceklerimiz ile yolumuzu ayıracaklarımız var bunu da kendilerine ileteceğiz. Şu an için bir sıkıntımız yok gayet iyi gidiyor. 26-28 kişiyle Bolu kampına katılmayı düşünüyoruz. Çünkü orada 6'ya yakın hazırlık maçı oynayacağız. Herkesi görmek istiyorum. Bakalım Cuma günü öğleden sonra kalacak ve gidecekler netleşir." dedi.

FORVET ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR
Transferlerle ilgili istediğim bölgeleri söyledim. Başkan takip ediyor. Oyuncuları bize öneriyorlar. Bizde bize önerilen futbolcuları seçiyoruz. 1. alternatif, 2. alternatif vs.. beğendiklerimizi söylüyoruz zaten. Forvet için transfer devam ediyor. Uğraştığımız oyuncular var bazı zamanlarda tıkanıyoruz. Ne zamana denk gelir? Yerli mi olur yabancı mı olur? Yabancı olursa 13 yabancımız oluyor. Bunun kararını vereceğiz. Yolumuzu ayıracağımız futbolcular  olacak.

HAKAN ARIKAN İSMİNİ DÜŞÜNMÜYORUM
Kaleci Hakan Arıkan ismini düşünmediğimi başkana ilettim. Geçen sezon Kurtuluştan pek faydalanamadık. Bölgeler için bir şey söylemek istemiyorum ama transferlerimiz olacak Örneğin 14 aydır oynamamış Martins ismi önüme geldi. Bu transfer çok sağlıklı bir karar olmaz.

Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Aramıza katılanlarda olabilir, ayrılanlarda olabilir. dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News