Ümit Özat "Her maçın farklı bir hikayesi vardır"



Adana Demirspor ile Kayserispor arasında oynanan ve 1-1 tamamlananan hazırlık maçının ardından, Teknik Direktörümüz Ümit Özat bazı açıklamalarda bulundu.

Takımda eksikliklerin bulunduğunu belirten Özat, " Resul, Stokes gibi eksiklerle oyuna başladık. İlk 45 dakika önde baskılı bir oyun sergiledik ama her maçın içerisinde birçok hikaye vardır. Bazen öne geçtiğinizde, skoru korumak istersiniz, bazen geridesinizdir, ileri takım halinde risk alıp baskı kurarsınız. Bunlar futbolun içerisinde var. Nitekim ikinci yarıda neredeyse 9 oyuncu değiştirerek mücadeleye fatklı taktiklerle devam ettik. Benim için önemli olan ikinci yarıda oyuna girip futbolcularımın vereceği katkıdır. Anderson, Levent bu anlamda oyuna katkı koyabildiler bu anlamda mutluyum. İkinci yarında neredeyse forvetsiz oynadık. Süleyman vardı ilerde, ancak dediğim gibi forvet eksikliğimiz var, Stokes'i transfer ettik ve inşallah o da yakın bir zamanda aramıza katılır. Bu son provada oyun anlamında iyi işler yaptık, dahada iyi olacağız. İlk maçlar hep zorlu geçmiştir. Bu anlanda ilk maçımız olan Balıkesirspor maçını çok önemsiyorum." dedi.

Ümit Özat, takımın izinli olduğunu belirterek "Takım Pazartesi gününe kadar bayram iznine ayrıldı. Tüm islam aleminin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News