Uğur Tütüneker "Bizim için lig daha önemli"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Bursaspor galibiyetinin ardından tesislerde yaptığı basın toplantısında Ziraat Türkiye Kupası maçında süre alamayan oyunculara yer vereceğini belirtirken, Ligin daha önemli olduğunun altını çizdi.

Kupa maçında çok uzun süre sakatlıkla uğraşan,çok hazır olmayan futbolcularımızı da oynatacağız. Oynamayan tüm futbolcularımızı oynatacağız. Tur atlarız atlayamayız çok önemli değil, bizim için lig daha önemli. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu yüzden fiziki olarak henüz hazır olmayan, maç eksiği olan futbolcularımızı bu tip maçlarda oynatmaya devam edeceğiz. Takımımız 2 haftanın ardından üzerine koymaya başladı. Ayrıca çalışmalarımızın ardından bu takımda kadroya girmek de çok zorlaşacak bundan emin olabilirsiniz. Bursaspor maçında tamda benim anlayışımla bir oyun sahadaydı. Ancak ben hiç bir zaman memnun olmayacağım. Ben öyle bir adam değilim. 4'te atsak 5'te atsak ben memnun olmayabilirim. Top yüzdemiz sıkıntılı, 2. bölgede çok top kaybettik. Arkadan uzun topla çıkışlarımızda sorun var. Arkadan daha basit çıkmamız lazım. Bunların hepsini çalışıyoruz. En sevindiğim olay takımın benim futbol anlayışıma reaksiyon vermesi, bunuda yapıyorlar evet bunlar güzel şeyler ama üzerine koymaya devam etmeliyiz. Takımımız bir seviyeye geldi. bir düşüşle, bir mağlubiyetle endişeye yer vermesinler. Bu oyunun içerisinde var. Önce kupa maçına sonrada deplasmanda Altınordu'ya gideceğiz.

Başkanımız şampiyonluğu çok istiyor, çok emek veriyor. Taraftarımız hakkında konuşmaya gerek yok zaten, süperlige layık bir taraftar. Gecemizle gündüzümüzle takımın içerisindeyiz. Bir yerede gitmiyoruz. İnşallah sonumuz iyi olsun.
Daha yeni Daha eski
Google News