Adana Demirspor Taraftarları Tesislere Gitti

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, istifa kararı verdikten sonra taraftarın sevgi seli sonucu istifa kararından vazgeçti. Adana Demirspor taraftarları istifa kararından vazgeçen Sancak’a destek vermek amacıyla yaklaşık 1000 kişiyle Adana Demirspor tesislerine gitti.



Tribün liderlerinden Adem Tel, basın açıklaması yaparak Adana Demirspor'un siyaset üstü olduğunu belirtti ve Başkan Murat Sancak'ın yanında olacaklarını ifade etti. Adem Tel "Biz bu takım için açlık grevi de yaptık, tesislerde yemek çıkmadığı zamanlarda eşya piyangosu da sattık. Murat Sancak'la birlikte takıma vizyon ve kurumsallık geldi ve bu başkanı bırakmaya hiç niyetimiz yok." diyerek takıma siyaset üzerinden saldıranlara "Biz burdayız, Murat Sancak'la beraberiz" mesajını verdi.



Tesislerde bu basın açıklamasının ardından gelen teknik ekip ve futbolcularada Tribün liderlerinden Göksel Tel konuştu. Takımı motive edici konuşmalar yapan Göksel Tel "Üzerinizde şampiyonluk baskısı var, biliyoruz..Yenersiniz yenilirsiniz futbolun içinde olan şeyler bunlar ama sahada yapacağınız mücadele bizim referans noktamızdır. Siz sadece bizim için değil, kendi onurunuz içinde sahada bu üst düzey mücadeleyi sürdürmelisiniz. Zaten bu mücadele sonucunda sahadan gülerek ayrılan hep biz olacağız emin olun" dedi.



Adana Demirspor taraftarları daha sonra olaysız bir şekilde tezahüratlar eşliğinde tesislerden ayrıldı.


Daha yeni Daha eski
Google News