Şimşekler Grubu Tesislere Gidiyor


Şimşekler Grubu, Adana Demirspor Tesislerine gideceğini açıkladı. Grup Toplanma yeri: KUZEY KALE ARKASI | Zaman: CUMA (Yarın Akşam) 19.00 olarak belirlendi.

Açıklama şu şekilde yayınlandı.

"TESİSLERE GİDİYORUZ"

En zor günde yalnız kalanlarız biz..
Ama yalnız kalıp kulübünü bırakmayanlarız..
Başarılarla, kupalarla geçmeyen bir ömürde; birgün olsun davasından dönmeyenleriz.. Aşık olduğu renklere hesap sormadan “Eyvallah” diyenleriz biz..
Uzun, ıssız bu yola baş koyup yürüyenleriz..
Sevdası için ölümden korkmayanlarız..

Çünkü biz ADANA DEMİRSPOR TARAFTARIYIZ..

Biz hiç doya doya gülemedik..
Ne zaman gülsek dört yanımızı hüzünler sardı..
Biz hiç tribünde eğlenemedik.. Ne zaman eğlensek kursağımızda kaldı..
Yıllardır çok güçlü, dürüst, vizyon sahibi ve adam gibi adam bir lider bekledik.. Ve o lider çıktı geldi.. Çocuk, genç, yaşlı 7 den 77 ye herkes onu sevdi.. Adana Demirsporun geleceği için umut ışığı oldu.. Biz Adana Demirsporun acılarıyla ve bizden aldıklarıyla büyüdük.. Videolardaki o tertemiz yürekli çocuklar ve daha binlercesi öyle büyümesin.. Onlar doya doya gülsün, onlar tribünlerde eğlensin.. Çünkü onlar Adana Demirsporumuzun geleceği..

İŞTE BU SEBEPLE;
Çocuklarımıza, altyapımıza, geleceğimize, kulübümüze sahip çıkmaya ve bunlara ışık tutan Başkanımız MURAT SANCAK’a destek olmaya  gidiyoruz.. Çocuk, genç, yaşlı, erkek, kadın herkesi bekliyoruz..

Saygılarımızla
ŞİMŞEKLER GRUBU

DEĞİŞİKLİK :
BİLGİ | Bu akşam planlanan kuzey kale arkasındaki toplanmamız ve tesislere yürüyüşümüz güvenlik gerekçesiyle iptal edilmiştir.

Bu akşam saat 19.30'da direkt tesislerdeyiz. Herkesi oraya bekliyoruz!

Daha yeni Daha eski
Google News