Takım İkinci Yarıyı Çıkaramıyor

Adana Demirspor flaş Bursaspor galibiyetinin ardından deyim yerindeyse çıktığı her müsabakada tel tel dökülmeye devam ediyor. İlk yarı itibariyle rakip kalede baskın olan ve gol bulan Adana Demirspor'da ikinci yarı birşeyler oluyor ve oyunda ve skorda geriye düşmekten kurtulamıyor.

Oyuncuların performanslarına tek tek bakıldığında hemen hepsi oyunun ikinci yarısında sahada yokları oynuyorlar. Yardımlaşma, birlikte hareket etme özellikleri birden bire kesilen takımın ise kalesinde gol yemekten başka çaresi kalmıyor.

Gözümüze çarpanlar;

EMRULLAH
Uzun bir süre sonra  kaleye ilk 11'de geçen Emrullah, müsabaka boyunca 6 pas içerisinde tehlikeli hava toplarında çizgide kalmayı tercih etti. Bu da kalesinde 2 gol görmesine neden oldu.

VOLKAN ŞEN
Maçta kaldığı süre boyunca takımı ileriye taşımak istedi, ancak yanında mücadele eden pek takım arkadaşı bulamadı. Kaptan olarak çıktığı sahada daha fazla ağabeylik yapması gerekiyor. Takımdaki öz güveni tekrar aşılaması gerekiyor.

BERK YILDIZ
Geçen seneki performansından eser yok. Geçen sezon topu ayağına aldığında taraftarlar ayağa kalkardı. Şimdi ise ne zaman topu kaybedecek diye bakıyorlar

SİNAN KURT
Kritik goller atsa da takım içerisinde henüz ağırlığını tam olarak koyamadı. Taraftar ondan çok şey bekliyor.

TRAORE
Twitter ve İnstagramdan kendi reklamını yapmaya devam eden Traore sanıyoruz gidecek bir takım arıyor. Kritik pas hatalarıyla can yakmaya devam eden ve hemen her müsabakada kaleye uzaktan şut deneyen Traore henüz kaleyi bulabilmiş değil. Bu kadar güçlü kas yapısı olmasına rağmen şut atmayı beceremiyor olması, hayal kırıklığı yaratıyor.

RASSOUL
Sakatlıktan yeni dönen Rassoul, Semihi kulübeye gönderdi. Kritik topları çalarak defansta güven verdi.

TEVFİK ALTINDAĞ
Mücadelesi bir kör döğüşü misali ne yaptığı belli değil henüz. Müsabakalarda takım ataklarına katkı sağlamaktan ziyade rakibi durdurmaya konsantire olmuş durumda. Atak en geriden başlar felsefesine uygun oynamıyor.

STOKES
İnstagramdan bol bol kırmızı donuyla paylaşım yapan oyuncu, sahada bir varlık gösteremedi. İlk dakikalarda bulduğu bir pozisyonda usta işi hareketler  yapsa da topu dışarı attı. Taraftar ondan çok şey bekliyor.


Tek bir futbolcumuz için bir şey yazmadık ama onu bilen biliyor, buraya da nazar değmesin diye yazmadık...

ŞANLI FORMAYA İHANET ETMEYİN
Büyük umutlarla transfer edilen, ve koskoca bir şehrin şampiyonluk beklediği futbolcular giydiği şanlı formaya ihanet ediyor. Sahada gezinerek, yardımlaşma ve takım oyunundan kaçarak maç kazanılmaz. Bu vefasızlık en başta Başkanımız Murat Sancak'ı bile çileden çıkartmaya yetiyor. Büyük emeklerle mesai harcadığı takımın aldığı başarısız sonuçlarla çileden çıkan başkan kongre kararı alarak görevi bırakmayı düşünüyor.


Daha yeni Daha eski
Google News