Taraftarlar Başkan Murat Sancak'ı Bırakmayacak


Adana Demirspor'da koyu lacivert bir hafta sonu yaşandı. Önce Hatay'da 1-0 önde götürdüğü müsabakayı 2-1 kaybetmesinin ardından dönüş yolunda Belen'den geçen taraftar otobüsleriyle oradaki sözde esnafların düşmanca tavırları ile gerilen camia pazar sabahına "İstifa" haberiyle uyandı.

Adana Demirspor taraftarlarınında çok sevdiği isim olan Başkan Murat Sancak, sosyal medya hesabından duyurduğu ve taraftardan helallik istediği mesajda "Görevi bırakacağını" belirtmişti. Ancak Demirspor taraftarları bu duygu yüklü mesajı kabul etmedi ve görevi bırakmaması yönünde Başkan Murat Sancak'a binlerce mesaj atmaya devam ediyor.

Göreve geldiği andan itibaren geçmiş borçları kapatarak, kulübün önünü açan, altyapıya daha da önem veren Murat Sancak bir taraftan da A takımla gecesini gündüz etmeye devam ediyordu. Ancak alınan sportif sonuçlar hem taraftarı hem de Murat Sancak'ı mutlu etmiyordu. 3 müsabakadır sahada gezinen bazı futbolculara da oldukça içerlediği öğrenilen Murat Sancak, dediği gibi kongre mi yapacak yoksa cezayı kesecek mi bilinmez ancak camia Murat Sancak'ı bırakmamakta kararlı.


NE OLMUŞTU?
Geçen sezon süperligin kıyısından dönen ve bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Adana Demirspor'da deprem gibi bir sabah! Önce Altınordu'daki puan kaybı daha sonra da Hatayspor maçında kaybedilen puanların ardından Başkan Murat Sancak sosyal medya aracılığı ile kongre yapacağını belirtti.

Murat Sancak mesajında başkanlığı bırakacağı ve kongre yapacağını belirterek taraftarlardan helallik istedi.

"Çok Değerli ADANADEMİRSPOR taraftarı,başkanlığı aldığım günden itibaren tek bir hedefim vardı,siz değerli taraftarı mutlu etmek ve Ads yi süper lige çıkartmaktı. Ailemi, dostlarımı, işlerimi ihmal etme pahasına ama olmadı olmuyor. Bu nedenle affınızı rica ediyorum. En yakın zamanda kongre yi yapıp Ads'yi şampiyonluğa taşımak isteyen iyi bir yönetime devredip ve her daim Ads'li olmaya ve desteklemeye devam edeceğime belirtmek istiyorum. Hepinizi çok seviyor ve ALLAH a emanet olmanızı diliyorum. Hakkınızı helal edin.💙💙💙💙💙💙💙"
Daha yeni Daha eski
Google News