Altyapıda Adana Demirspor - FC Porto İşbirliği Başlıyor


Adana Demirspor Futbol Akademisi ile FC Porto arasında yapılacak sportif işbirliği konularının görüşüldüğü ilk ziyaret Portekiz'e yapıldı ve üst düzeydeki ziyaretlerin devam etmesi yönünde fikir birliğine varıldı.

Futbol Akademisi Koordinatörü Gökhan Göktürk yaptığı açıklamada;
"Başkanımız Murat Sancak Bey'in talimatlarıyla güzel vatanımızın çocuklarından önce kulübümüze sonra ise milli takımlarımıza profesyonel futbolcular yetiştirme hedefiyle yola çıktık. 3 gün süre ile ekibimiz ile birlikte Portekiz'de FC Porto kulübü tarafından çok olumlu karşılandık ve ağırlandık.
Alt yapı idari ve teknik sorumluları, takım menajerleri, alt yapı antrenörleri, Futbol Okulları direktörleri, Pedagog ve Psikologlar dahil olmak üzere tüm birimler ile fikir alışverişinde bulunduk.
İş birliğimiz Antrenör Eğitimi ve Değişimi, Oyuncu Eğitimi ve Değişimi, Futbol Okullarında iş birliği, Adana'da uluslararası katılımlı ortak kamp, turnuva ve diğer dallarda başlayacak ve kuracağımız işbirliği mesafeleri hızlı kat etmemizi sağlayacak"

"Son olarak ise tekrardan herkesin huzurunda bu imkanları bizlere ve memleketimizin çocuklarına sağlayan Başkanımız Murat Sancak'a çok teşekkür ederim " dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News