En Büyük Rakibimiz Rehavet


Güzel bir haftaydı. Güzel bir hafta sonu oldu ve yeni bir haftaya da gayet mutlu uyandık. Tabiri yerindeyse güldük eğlendik ama abartmamak gerekiyor.

Rehavet bizim en büyük düşmanımız haline gelmeden hem takımın hem taraftarlarımızın dikkatli olması gerekiyor. Adana Derbisinde 3-0 önde olmanın rahatlığıyla  futbolcularımızda ve tribünlerde oluşan rehavetin ardından durum 3-1'e geldiğinde maçın bitmesine nereden baksan yarım saat daha vardı. Ve Adanaspor'un da kaçırdığı net gol pozisyonları oldu bu dakikalardan sonra...

Ya 2. golü yeseydik ve durum 3-2 iken panik olsaydık? Kaldı ki, oyunun son çeyreğinde takımımız ciddi anlamda defansa çekilmeye başlamıştı bile..

Neyse ki korktuğum gibi olmadı ve Adanaspor A.Ş. 2. golü bulamadı ve mağlubiyeti kabullendi. Ardından 4. golümüz ile neşe çizgimiz uzadıkça uzadı.. :)

Bu maç özelinde uzun uzadıya yazmaya gerek duymuyorum. Haklı bir galibiyet aldık, skor anlamında daha çok gol atabilir miydik evet , tarihi bir skor daha gelebilirdi ama olmadı, sağlık olsun.



En büyük rakibimiz rehavettir..

Kulüp sosyal medyası da dahil bu maçın ardından "Haber Salın 4-1 Yana Şampiyon Biziz"  görselleri paylaşması beni biraz endişelendirdi. İnanmak güzeldir ama ya çalışmadan inanırsak... Bence şampiyonluk havasına erken girmeyelim.. 13 hafta var daha ve  henüz ortada fol yok yumurta yok. Unutmadan rehavet başarının en büyük düşmanıdır...

Neden Rehavete Girmemeliyiz?
Evet iyi bir kadromuz var, oyun anlamında kaliteli oynamaya başladık ve bu da skorlara yansıyor, kalan 13 haftada bizim içimizi umutla dolduruyor, tünelin sonundaki ışığa henüz yaklaşmadık bile.. 13 hafta var geride, hatanın telafisinin olmadığı, küme savaşı veren takımların son haftalarda ejderha misali saldıracağı, play off için rakiplerin sahada kemik sesleri çıkaracağı.. Tabiri yerindeyse cenk meydanı gibi son 13 haftaya girdik.

Geçen Sezon & Bu Sezon
Geçen sezon 21. hafta bitiminde 9G, 3B, 9M ile 30 puandaydık.

Bu sezon 21.Hafta bitiminde 9G,7B,5M ile 34 puandayız..

Uzun lafın kısası geçen sezondan sadece 4 puan öndeyiz.

Bursa deplasmanında çok önemli bir maça çıkacağız. Muhtemel rakibimiz ve son dakikalardaki baskılarıyla bir çok maçı çevirebilecek yetenekte oyuncuları var. İyi bir konsantrasyon ile hedefimize daha yakınlaşabileceğimiz bir fırsat önümüzde duruyor..

İnanıyoruz..

Yürekten hemde

Ama dediğim gibi rehavete hayır!

Çünkü Rehavet ve Zafer birbirine kanlı bıçaklı iki düşmandır..

Saygılarımla;
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News