Hakem lobisi ve Uğur Hoca


Tribünden Gelen  bölümünde bu hafta Savaş Sever'in Bursaspor maçı ile ilgili yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

--
Hakem lobisi ve Uğur Hoca

Bursa bizim için sıradan bir deplasman değildi. Yıllar süren hasretimizi dindirecek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmamızı sağlayacak bir maçı maalesef mağlubiyet ile kapadık. Çok büyük bir yara aldığımız söylenemez, fikstür avantajı bizde ve en önemlisi çok kaliteli bir takıma sahibiz. 4-1 in karşılığında 2-1 kaybettiğimiz maçı 1 puan kazanmış olarak da görebiliriz. Olası ikili averajda bu denkleme ihtiyacımız olacak çünkü.

Maça gelecek olursak üç kilit adamımız Aias Osman, Erkan Zengin ve Volkan Şen üzerine kurduğumuz oyunu İbrahim Üzülmez, onları kilitleyerek olayı çözmüş. Uğur Hoca kenarda gerekli reaksiyonu gösteremedi. Muhakkak olan beraberliği Uğur Hoca, Galibiyeti ise maçın hain adamı ve hakemi Koray Gençerler engelledi. Sahada Bursalı topçuların yaptığı çirkeflikler ortada. Bu ligde şampiyonluk önce sağlam bir lobiden geçiyor. Ve ne yazık ki yıllardır böyle bir gücümüz hiç olmadı. Başkanımızın bu defa bu işi sıkı tutacağını yenilen bu haklarımızın telafisi için yumruğunu masaya vurmasını bekliyoruz. Kendisine inancımız güvenimiz sonsuz.

Maç sonuna geldiğimiz ise Uğur Hocanın basın açıklaması içimizi daha da çok burktu, böylesine ezik böylesine basiretsiz bir açıklama olmamalıydı. Başka bir takımın taraftarı olup bilet alıp maçı izlemeye gelse bile bu kadar anlamsız üzücü açıklamalar yapamazdı. Sen inanmasan futbolcuyu nasıl  inandıracaksın Uğur Hoca?

Son olarak da Uğur Hocaya iki çift lafım var...

Şimseklerle yürüyorsan savaşmayı bileceksin!

Savaş Sever
Daha yeni Daha eski
Google News