Kalemizi Gole Kapatamadık


Sezon başında ilk 4 hafta kalesini gole kapatan Adana Demirspor ligin ikinci yarısından itibaren oynadığı 9 müsabaka rakip kalelere gol atmasına attı ancak kalesini de gole kapatmayı başaramadı. Bu haliyle Adana Demirspor'a karşı oynanan müsabakaların tamamına yakını seyir zevki üst düzey oldu. Ancak ikinci devre oynanan ve sadece 1 kez mağlubiyet yaşayan Adana Demirspor defans yapmak yerine yaptırmayı tercih edince kalesi de kontracı hızlı rakipler için uğrak yeri oldu.

Ligin en az gol yiyen takımları;
Erzurumspor 19, Keçiörengücü 20, Hatayspor 21
Adana Demirspor'umuzun bu sezon yediği gol sayısı ise 31



CÜNEYT DUMLUPINAR GÖREVE BAŞLADI
Yeni transferlerden kaleci Muhammed bir çok müsabakada olağanüstü kurtarışlar yapmasına rağmen, Uğur Tütüneker takımın  kolay gol yeme hastalığına çare olamamıştı. Uzun bir süredir Adana Demirspor'da görevini sürdüren ve Uğur Tütüneker'in gidişiyle teknik direktör görevine geçen Cüneyt Dumlupınar'ın Akhisarspor karşısına nasıl bir kadro çıkaracağı merakla bekleniyor

ADİL DEMİRBAĞ İLK 11'İ UNUTTU
Defansın en önemli oyuncularından, taraftarında güvendiği Adil Demirbağ sarı kart cezasından dolayı Altınordu müsabakasında kadroda yer alamamıştı. O müsabakanın ardından herhangi bir sakat lığı olmamasına rağmen 2 müsabakadır bir türlü ilk 11'e giremedi.

CEZALI OYUNCUMUZ YOK
Uzun bir aradan sonra sakat ve cezalarla mücadele eden Adana Demirspor'da sahaya tam kadro çıkılabilecek. Çarşamba günü oynanacak Akhisarspor maçında takımda cezalı oyuncu bulunmuyor.

ADANA DEMİRSPOR 2.YARI MAÇLARI
Adana Demirspor ikinci yarıda oynadığı müsabakalarda 5G, 3B ve 1M aldı. 26 gol atarken kalesinde 14 gol görmüştü.

Daha yeni Daha eski
Google News