90+1 Programında Adana Demirspor Gündemi

Tribün Liderlerimizden Adem Tel ve Göksel Tel, katıldığı  TVA kanalı canlı yayınında Adana Demirspor gündemini değerlendirdi ve önemli mesajlar verdi.

 Adem Tel: Başkanımız Murat Sancak'ın mücadelesini görüyoruz, maddi olarak verdiği desteklerin yanı sıra  taraftarın düğünü olur gider, cenazesi olur kaçırmaz , maç günü taraftarla ciğer yemeye gider. Rahmetli Bekir Çınar'ın ardından gelen en samimi başkan diyebilirim.


Göksel Tel : İlk devre deplasmanda Altay maçında mağlup olduktan sonra takımı çağırdık, 2 hafta dayanın dedik.  Ve İkinci yarı yapılan transferlerden sonra iyi futbol oynamaya başladık. Kaybettiğimiz puanlara bakıyorum birazda futbol şansımızın olması lazım.

Göksel Tel : Uğur hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cüneyt hocamıza da canı gönülden başarılar diliyorum.

Göksel Tel: Futbolcularımızdan büyük bir azim bekliyoruz şampiyon olmak için. Volkan Şen olsun Erkan Zengin olsun ricamız şudur ki; Takımda birlikteliği sağlamaları gerek. Acılarla büyüyen bir camiaya verecekleri bir şampiyonluk var bunun manevi coşkusu parayla pulla ölçülmez.



Adem Tel : Her yerde olduğumuz gibi sosyal medyada da olumlu olarak etkili olmalıyız. Sosyal medyayı doğru kullanmalıyız, camiamıza karşı yapılan kötü algılara en hızlı cevabı vermek için kullan. Ancak maçta foto çekilmek için, ben maçtayım mesajı vermek için kullanma!


Daha yeni Daha eski
Google News