Hastası çok, Doktoru yok!


Adana Demirspor'da dün akşam oynanan ve mağlup olunan Akhisarspor maçı üzüntüsü devam ediyor. İlk 2 takım olan Hatayspor ve Erzurumspor'un mağlup olduğu haftada puan farkını kapatma fırsatını eliyle geri çeviren Adana Demirspor'da sular durulur mu bilinmez ancak moraller sıfırlandı!

Maça ilginç bir kadro ile çıkan çiçeği burnunda teknik adam Cüneyt Dumlupınar'ın ne yapmak istediği anlaşılmazken, bildirilen maç kadrosunu dizayn eden ulusal uygulama ve web siteleride şaşkına döndü. Canlı skor ve maçkolik uygulamaları dahil bir çok sistem saha dizilişini birkaç kez update (güncellemek) etmek zorunda kaldı.

Stoperlerin beklere, ortasaha oyuncusunun stopere devriştirildiği, 10 numaranın göbeğe, orjinal beklerin yedekte başladığı, (en sağlam adamın bir gün önce kadro dışı kalması haricinde...) direk golü düşünen 5 ileri oyuncusuyla ilginç ve bir o kadarda kazanılması zor bir kumar oynandı sahada..

Taraftarlar gerek sosyal medyadan gerekse stadyum içerisinde sahaya çıkan kadroya isyan ederken, İlk müsabakasında sahadan mağlup ayrılan Cüneyt Dumlupınar'a da, saha kenarında bir hoca gibi oyuna müdahil olmaya çalışan Metin Korkmaz'a da tepkiliydi.

İlk iki fırsatı matematiksel olarak hala mümkün gibi görünse de, esasen play off' lara kalabilmek de tehlikeye girdi. 42 puanla 5. sıraya gerileyen Adana Demirspor geride kalan 7 haftada ipi göğüsleyecek mi bilinmez ancak taraftarlarını hastanelik edecek gibi görünüyor.

Ancak hastası çok, doktoru yok gerçeğiyle Adana Demirspor taraftarı , dün olduğu gibi yine o stadı doldurmaya devam edecek ve o müthiş günün özlemiyle isyanını haykırmaya devam edecektir.
Daha yeni Daha eski
Google News