Murat Sancak Gündemi Değerlendirdi


Dün akşam oynanan ve mağlup olunan Akhisarspor maçının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medyadan açıklama yaptı. Sancak, kalan 7 müsabakada da başarılı sonuçlar alıp süperlige çıkmak istediklerini, olmazsada play offlarla süperlige çıkmaya çalışacaklarını belirtti. En kötü ihtimallede yeni sezonda kongre yapacağının sinyallerini verdi.

Murat Sancak "Çok değerli ADS taraftarları elimize gelen fırsatı teptik,futbol böyle bir şey,yapmak istediklerini yapamadığında sonuç bu.avantajı kaybettik ama hala bitmiş değil bu 7 maç ta en iyi sonuçları alıp ilk 2 den çıkmaya çalışacaz en kötüsü playoftan. Nasipse bunu hocamızla yapacaz.

7 maç sonra veya lig sonunda.süper lig teysek(İNŞALLAH) değilsek oturur hep beraber yeni sezon başlamadan kongremizi yapar yeni yönetim planlamasını yapar.ADS yoluna yeni hedeflerle devam eder. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Bu kulübün hocası Cüneyt Hoca'dır. Metin Korkmaz'a gelince benim danışmanım olarak orda duruyor. Kararları hoca verir. Tek yetkilide hocadır. Sezon sonuna kadar bekleyin. Ondan sonrası ALLAH Kerim. Onlar kimi istiyorlarsa getirirler.ALLAH a emanet olun" dedi.

Daha yeni Daha eski
Google News