Şimşekler Grubu Lideri Aydın Çakay'dan Gündeme Dair Açıklama



Efsane radyoda Rıfat Söylemez'in sunduğu canlı yayına bağlanan Şimşekler Grubu tribün lideri Aydın Çakay ,yeni yapılan stadyum ve güncel sorunlar hakkında açıklamalarda bulunurken, destek verenlere de ayrıca teşekkür etti.

Aydın Çakay "Stadyum ve koltuklardan ziyade en başta bu takımlara kalıcı gelirlerin yaratılması gerekiyor. Böyle önemli bir konuda başkanımız Murat Sancak tek başına mücadele veriyor. Adana Demirspor için yıllardır Tesisleşme ve altyapıya da önem verilsin istiyoruz. Bu şehri yönetenlerin Demirsporlu olmasını istiyoruz. Biz her zaman sosyal konulara duyarlı olduk. Örneğin Temsa'da çıkartılan işçilerin yanında olduk. Biz her zaman halkın yanındayız. Ve elbette ki stadyum renkleride bize yakışan olsun isteriz. Kırmızı-Beyaz koltukları istemiyoruz diye altında başka anlamlar çıkartılmasın. Bizler ülkesini seven, uğrunda canımızı verecek insanlarız. Bunu yaptığımız pankartlar ve tepkilerimizle de her zaman herkese gösteriyoruz. Sosyal medyada, polemik yaratarak insanları töhmet altında bırakmak da bize yakışmaz, herkes yazdıklarında dikkatli olsun. Bizce Stadın ortası kırmızı beyaz , güney kale arkası Turuncu-Beyaz, kuzey kale arkası Mavi Lacivert olsun diyebiliriz." dedi.

Aydın Çakay "Geldiği günden bugüne müthiş işler yapan Başkanımız Murat Sancak'a da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisi sadece Demirspor için değil Adana için büyük şanstır. Tüm İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News