Taraftar Sesini Yükseltti "#KırmızıKoltuğaHayır" Dedi

Yeni Adana Stadyumu açılacak ancak ismi şimdiden eskimeye başladı. 2013 yılında temeli atılan stadyum aradan geçen 7 senede bitirilemedi. Yaklaşık 6 siyasi seçime malzeme olan stadyum nihayet sona yaklaştı. Koltuklar takılmaya başlandı. Beyaz Koltukların takılma işlemlerinin devam ettiği şu günlerde Adana Demirspor taraftarı Kırmızı Koltuklara haklı olarak karşı çıktı.

Stadyumun bittikten sonra olması planlanan görüntüsü..


Adana Demirspor taraftarları yeni yapılacak stadyumun koltuk  rengi konusunda sesini yükseltti. Takılması planlanan kırmızı rengin , şehrin Mavi-Lacivert rengiyle efsanesi olan Adana Demirspor'la uyumsuz olması.. Diğer tüm şehir stadyumları, şehrin takım renkleriyle bürünmüşken, Kırmızı renklerde ısrar edilmesine twitterdan sesini yükselten Adana Demirspor taraftarları #KırmızıKoltuğaHayır etiketiyle tepkisini dile getirdi.


Aslen Adana'lı ve Adana Demirspor'lu olan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Adana Demirspor taraftarlarının bu tepkisine sessiz kalmayarak ssyal medya hesabından "Kıymetli  @kasapoglu  Bakanımız ile az önce görüştüm.Adana’mızın 2 güzide takımı mavi lacivert  @AdsKulubu diğeri de turuncu beyaz  @AdanasporResmi  olduğunu ifade ettim.Yeni yapılan stada konulacak kırmızı beyaz koltukların Adana’da tutmayacağını anlattım. Sağ olsunlar inceletecek." mesajını paylaştı.

Öte yandan; Adana Milletvekillerinden Burhanettin Bulut, Orhan Sümer ve Ayhan Barut'da sosyal medya hesaplarından Adana Demirspor taraftarlarını haklı bularak destek verdiler.




Daha yeni Daha eski
Google News