Adana Demirspor'dan Anlamlı Hareket

Adana Demirspor tesislerinde bulunan bazı salonlara , Adana Demirspor tarihinde iz bırakan, yaptıkları ile unutulmayacak başkanların isimleri verildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre;
Başkanımız Murat Sancak'ın talimatlarıyla kulübümüze hizmet etmiş ve ebediyete intikal etmiş Başkanlarımızın isimlerini yaşatmak adına önemli bir projemiz hayata geçti.Tesislerimizde bulunan bazı salonlarımıza merhum Başkanlarımızın  isimlerini vererek Adana Demispor'umuzun ilkelerinden birisi olan ''Vefa'' duygusunu gelecek nesillere taşımayı hedef olarak belirledik.



Bu bağlamda kulübümüzün ilk Başkanı olan Eşref Demirağ'ın ismini ''Fitness Salonuna'', Adana Demirspor'umuza büyük hizmetler vererek önemli başarıların kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Efsane Başkanlarımızdan Hacı Döner'in ismini ''Toplantı Salonuna'' Mavi Lacivertli renkler uğruna verdiği mücadele ile herkesin takdirini kazanmış ve bu uğurda canını vermiş olan Başkanlarımızdan Bekir Çınar'ın ismini de futbolcularımızın zamanının büyük bir bölümünü geçirdiği ''Dinlenme Salonuna'' vermiş bulunuyoruz. 

Bu vesileyle Adana Demirspor'umuza hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış merhum başkanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz." denildi.
Daha yeni Daha eski
Google News