Nihat Özdemir "Tek Şehir Gündemimizde Değil"


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, liglerin geleceği ile ilgili açıklama yaptı.TFF Yönetim Kurulu, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in 5 Mayıs'ta Bakan Koca ile yaptığı görüşmeyi değerlendirdi. Özdemir, bunun üzerine son kararları duyurdu.İşte Nihat Özdemir'in açıklamaları;"Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgın bütün dünyayı sardı ve 5 ay geçmesine rağmen hala etkisini sürdürüyor. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde en az kayıpla atlatmaya çalışıyoruz. Dünyaya örnek bir mücadele gösterdik. Her gün daha iyiye gidiyoruz ancak tedbirlerden vazgeçmeden, mücadeleyi bırakmadan yoluma devam etmeliyiz."

"BEIN SPORTS 588 MİLYON TL ÖDEYECEK"
"beIN Sports ile sözleşmemiz devam ediyor. Hedefimiz beIN Sports ile 5 yıllık süreci tamamlamaktır. beIN Sports da bu dönemde aboneler, reklamlar ve sponsorlar yönünden gelir kaybı yaşadı. Sezon sonuna kadar ödeyecekleri 588 Milyon TL için görüşüyoruz. Onlar da ligin başlamasını istiyor. Ligler de başlarsa, ödemeleri hızla yapacaklardır. Yolumuza beIN Sports ile devam etmek istiyoruz."

"ALTYAPI LİGLERİ İLK HEDEFİMİZ DEĞİL"
"Altyapı liglerinin durumu gündemimizde ancak ilk hedefimiz onlar değil. Onların durumunu yapacağımız toplantılarla belirleyeceğiz."

"UEFA, 25 MAYIS 2021 TARİHİNİ VERDİ"
"Süper Ligi'i 26 Temmuz'da bitirmek istiyoruz. Yeni sezon için çalışma yapmadık ama Ağustos ayında tatil dönemi olarak düşünüyoruz. 11 Haziran 2021'de de EURO 2020 başlayacak. UEFA bizden 25 Mayıs 2021'de liglerin bitmesini istiyor. Bunları düşünerek yeni sezon planlamasını ve yeni sezon öncesi ne kadar ara vereceğimizin planlamasını yapacağız."

"TEK ŞEHİR GÜNDEMİMİZE GELMEDİ"
"Kulüpler ile devamlı görüşüyoruz. Tek şehirde futbol oynamak bizim gündemimize gelmedi. Bizim dışımızda konuşulan konu, bizim hedefimiz herkesin kendi ilinde, kendi stadında oynamasıdır."
Daha yeni Daha eski
Google News