Erzurumspor Korona'yi 5 Günde Yendi



TFF'nin karar aşaması olduğu zor günlerde, liglerin başlangıç tarihi olarak16 Haziran'ı verince hem yönetimi hemde taraftarlarıyla gündeme gelen ve ligin tescil edilerek şampiyon ilan edilmek isteyen Erzurumspor MAŞALLAH 5 günde iyileşti..

TFF'nin kararlı duruşu ve hastalık kapmayan oyuncularla ligi tamamlamak istemesinin ardından Erzurumspor'da pozitif vakalar negatif oldu. 

Ülkemizin sağlık ekibine birkez daha teşekkür ederek, Erzurumspor'lu futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ERZURUMSPOR'UN KAMUOYU AÇIKLAMASI 
13 Mayıs‘taki Covid-19 testleri pozitif çıkan 11 kişinin 5 günlük tedavilerinin ardından bugün yine testleri yapılmış ve tamamının ikinci testleri de negatif çıkmıştır. Taburcu olduktan sonra 14 günlük karantina süreçleri devam edecektir. 13 Mayıs’ta testleri negatif çıkan futbolcu, antrenör, kulüp çalışanı ve yöneticilerden oluşan 72 kişiye bugün yapılan testlerin tamamı negatif çıkmıştır. Bu doğrultuda yeniden antrenman programı yapıp, hazırlıklarımıza başlayacağız. Tüm hastalarımıza şifa dileklerimizle. 
Daha yeni Daha eski
Google News