TFF Başkanı Net Konuştu "Söz konusu olamaz"




TFF Başkanı Nihat Özdemir liglerin başlatılmasıyla ilgili tarihin belirlendiğini ve ligleri tamamlamak istediklerini belirtti. 

İŞTE O KONUŞMANIN SATIR BAŞLARI
Nihat Özdemir katıldığı CNN Türk canlı yayınında  "Bugün başlayan Alman Ligi Bundesliga'da bir takımda 14 kişi kalsa dahi maçlar oynatılıp ligi tamamlanacaklar. Biz de bunu uygulayacağız. Covid19 testi pozitif çıkanlar karantinaya girecektir. Kalan oyuncularla maçlar devam edecektir." 


Nihat Özdemir "Fb,Gs,Bjk ve Trabzon gelirlerinin %40'ı yayıncı kuruluştan, diğer tüm takımların gelirlerinin ise %70'i yayıncı kuruluştan gelmektedir. Onlarda ligin oynatılarak tamamlanmasını istiyorlar. Beinsports'un ödeyeceği kalan taksitlerin toplamı 580 milyon TL'dir." 

Nihat Özdemir "Bazı ülkelerde ligler iptal edilmiş, şampiyon ilan edilmiş olabilir ama bizim liglerde hem üstte hem altta averajla, gol farkıyla nefes nefese bir takip mesafesi varken bizim ligleri tescil etmemiz söz konusu olamaz." Dedi.

Nihat Özdemir "Kararları biz alıyoruz ama tek başımıza değiliz. Kulüpler Birligi Başkanları ile sürekli irtibat halindeyiz." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News