Giresunspor ile 33. Randevu


Adana Demirspor TFF 1.Ligin 30. haftasında evinde Giresunspor'u konuk edecek. Ligde özellikle ikinci yarı itibariyle çıkışını sürdüren Giresunspor son 6 müsabakasında 1 beraberlik 5 galibiyet alarak Play Off barajına ulaşmış durumda.

Son olarak Adanaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Giresunspor, geçen haftada İstanbulspor'u evinde 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Ligde 44 puanla 8. sırada yer alan Giresunspor bu cumartesi saat 20:00'de Adana Demirspor'umuz ile karşılaşacak.

Kalan 5 müsabakada da galibiyet serisi oluşturmak isteyen Adana Demirspor'umuz ligi ilk 2 de tamamlamak istiyor. Osmanlıspor müsabakasında 10 kişi kalmasına rağmen  3 puan almayı başaran Mavi Şimşekler, evindeki seyircisiz müsabakada da 3 puan alıp şampiyonluk koşusunda ipi göğüslemek istiyor.

33. RANDEVU
Adana Demirspor'umuz ile Giresunspor 1967 yılından bu yana 32 kez karşılaştı. 12 kez Giresunspor galip gelirken, 10 kezde Adana Demirspor'umuz galip gelmişti. İki takım arasında oynanan 10 müsabaka ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

CEZALI OYUNCULAR
Adana Demirspor'umuzda Adil Demirbağ ve Erkan Zengin bu müsabakada kart cezalısı olarak görev alamayacak. Giresunspor da ise Bekir Yılmaz cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak.
Daha yeni Daha eski
Google News