Şimşeğin Oğlu Çakmaya Devam Ediyor


Adana Demirspor, şampiyonluk yolunda kalan 6 müsabakayı da kazasız atlatmak istiyordu. Maç öncesinde ağır favori görünen Adana Demirspor,müsabakaya o eski atak, istekli futboluyla başlayamadı. Aias Aosman'ın golüyle 1-0 öne geçse de, virüs salgını ile geçen arada takımın mental olarak hazır olmadığı aşikardı.

Nitekim bir Osmanlıspor atağında penaltıya sebebiyet veren Adil Demirbağ, kırmızı kart ile takımını daha 29. dakikada eksik bırakacaktı. Bu penaltıyla takım sahadaki tüm hakimiyeti kaybettiği gibi, sahaya çıkan kadroda da aksamalar yaşandı. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, ikinci 45 dakika da 5 oyuncu değişikliği ile oyunu dengeye getirdi ve pas trafiğini arttırarak topun bizde kalmasını sağladı. Bir süre etkili olarak ileri gitmeyen Adana Demirspor rakibi üzerine çekmesini bildi ve o esnada da galibiyet golünü çaktı.


Mehmet Akyüz, klasına yakışır şekilde topa havada bekletmeden vurdu ve bu gol, sadece bu maç özelinde değil Adana Demirspor'un belki de bu sezon attığı en güzel gollerden biriydi.

Müsabaka boyunca çok çabalayan Mehmet Akyüz 1 gol 1 asist ile 3 puanın mimarı oldu ve bize göre maçın adamıydı. Ligin ikinci yarısında transfer edilen Mehmet Akyüz 11 müsabakada görev alarak attığı 9 golle Adana Demirspor'u sırtlamaya devam ediyor.

Daha yeni Daha eski
Google News