Başkan da Dellendi "Şimdi daha çok istiyorum o süper denen lige çıkmayı!"


Bursaspor ile yapılacak yarı final maçı öncesinde apar topar disiplin kuruluna sevk edilen ve rövanş maçına 3 gün kala 1 sene mahrumiyet cezası alan Metin Korkmaz için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'ın cezası hala devam ediyor. Bknz..

"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, Metin Korkmaz'a verilen bu ceza,haksız yere verilmiştir. Yangından mal kaçırır gibi bir ceza. Olsun Eyvallah! Bu cezalar bizi yıldırmaz aksine kamçılar. İtiraz edilecektir. Umarım yanlış karardan dönülür. Yanlış hesap Bağdat'tan döndüğü gibi inşallah döner.

Vinç var, apartman var, helikopter var, balon var vs. her yerden seyrederiz. Teknik heyet ve futbolcularımda (evlatlarım, kardeşlerim) üzerlerine düşenden çok fazlasını yapacaklarını biliyorum. Şimdi daha çok istiyorum o süper denen lige çıkmak.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun" dedi.


NE OLMUŞTU?
Bursaspor Kulübü, play off eşleşmeleri belli olduğunda lobisinide kullanarak Metin Korkmaz'ı TFF'ye şikayet edip, ceza almasını sağlamıştı. Bknz...

Daha yeni Daha eski
Google News