Bursa Lobisi Böyle İstedi! TFF Metin Korkmaz'a Ceza Verdi!



Adana Demirspor'da 2 sezondur Başdanışman olarak görev yapan Metin Korkmaz, Bursaspor yarı finali rövanş maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

Saha içerisinde kendini yerden yere atan, hakemi kandırmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan Bursasporlu oyuncuların! ardından şimdi de Bursa lobisi ve TFF içerisindeki kanallar final maçı öncesinde start verdiği bir anlamda tescillenmiş oldu. Kimse bize Bursa'nın lobisi yok demesin, final maçımızdan önce bu işe start verilmesinin başkaca bir açıklaması olamaz.

Tüm bu oyunlarınızı Pazar günü Adana'da bozacağız!


Disiplin Kurulu, aynı zamanda "futbolcu menajerliği" de yapan Metin Korkmaz'ın, Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 4/2., 4/3. maddelerine aykırı eylemi nedeniyle aynı talimatın 4/7. maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına oyçokluğuyla karar verdi.

BURSASPOR MAÇINDA CEZALI

Bu durumda, maçlarda Adana Demirspor'un kulübesinde idareci olarak görev yapan Metin Korkmaz, 26 Temmuz Pazar akşamı Adana'da oynanacak Adana Demirspor- Bursaspor play-off yarı final 2.maçında sahaya idareci olarak giremeyecek. 


CEZALARIN ARDI KESİLMEDI
12- ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 18.07.2020 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-İSTANBULSPOR A.Ş. TFF 1. Lig müsabakasında, yedek kulübesi arkasındaki tribünde yer alan mensuplarının, sosyal mesafe kuralına uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, mensuplarının maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ sporcusu VOLKAN ŞEN'in, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildiği açıklandı.

Adana Demirspor,Metin Korkmaz
Daha yeni Daha eski
Google News