Kuvvetli Rakip : Fatih Karagümrük | Maç İncelemesi


Adana Demirspor, PLay Off final müsabakasında  Fatih Karagümrük ile Perşembe saat 21:00'de Ankara Eryaman Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Cüneyt Dumlupınar ve futbolcumuz Erkan Zengin'inde aralarında bulunduğu sezona Teknik Direktör Atılay Canel ile başarılı bir şekilde başlayan ve ardından Giray Bulak ve Ömer Erdoğan ve Şenol Can ile devam eden Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük koltuğuna tekrar geçen Atılay Canel ile başarılı bir sezonu geride bırakıp finale kadar yükseldi.

PANDEMİ SONRASI;
Pandemi sebebiyle ertelenen liglerin yeniden başlamasıyla 6 müsabaka yapan Fatih Karagümrük,4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak Play Off'lara katılma hakkı kazanmıştı. Fatih Karagümrük yarı final de ilk maçta Akhisarspor'la 3-3 berabere kaldı. Rövanşı 1-0 alarak finale yükseldi.

Fatih Karagümrük Pandemi sonrasında oynadığı toplam 8 müsabakada 17 gol atıp, 8 gol kalesinde gördü. 4 müsabakada kalesinde gol görmeden maçı tamamladı. Fatih Karagümrük son 18 maçında sadece 1 kez mağlup oldu.

Pandemi sebebiyle ertelenen liglerin yeniden başlamasıyla 6 müsabaka yapan Adana Demirspor, 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Play Off'lara katıldı. Play Off yarı finallerinde ilk müsabakada Bursaspor'la 0-0 berabere kalırken, rövanş maçında 4-1 'lik skorla finale yükseldi.

Adana Demirspor Pandemi sonrasında oynadığı toplam 8 müsabakada 20 gol atıp, 9 gol kalesinde gördü. 2 müsabakada kalesinde gol görmeden maçı tamamladı. Adana Demirspor son 21 müsabakada sadece 2 kez mağlup oldu.


1960 yılından bu yana;
İki takım 10 kez karşılaştı. 4 kez AAdana demirspor galip gelirken, 4 kezde Fatih Karagümrük galip geldi. 2 müsabaka berabere sonuçlanmıştı.

Bu sezon 2 kez karşılaşan takımlar 1-1 ve 2-2'lik skorlarla üstünlük sağlayamamıştı.

TAKIM KARŞILAŞTIRMA (36 maç)
Gerek oyun stili benzerliği gerekse dinamik oyuncuları kadrosunda bulunan rakip Fatih Karagümrükspor, gelebilecek en güçlü rakip oldu.

Adana Demirspor;
Gol : 75
200 İsabetli Şut : 200
Yediği Gol: 44
Kazandığı İkili Mücadele: 1906
İsabetli Pas: 12177
Pas İsabeti: %79
İsabetli Orta: 105
Faul: 532
Sarı Kart: 90
Kırmızı Kart: 2

Fatih Karagümrük;
Gol : 57
200 İsabetli Şut : 165
Yediği Gol: 42
Kazandığı İkili Mücadele: 2064
İsabetli Pas: 12177
Pas İsabeti: % 78,3
İsabetli Orta: 77
Faul: 564
Sarı Kart: 102
Kırmızı Kart: 2


KAZANAN SÜPER LİGE ÇIKACAK
Cüneyt Çakır'ın yöneteceği, Play Off Final olan Adana Demirspor - Fatih Karagümrükspor karşılaşması Perşembe saat 21:00'de Beinsports kanalından naklen yayınlanacak. 


DİŞE DİŞ MAÇ
Her iki takımında formda olması ve özellikle rakibin ısrarlı oyundan maçın uzatma dakikalarında bile vazgeçmemesi maçın dişe diş geçeceğinin sinyallerini veriyor. Kazananın süperlig biletini cebine koyacağı müsabaka Ankara Eryaman Stadında seyircisiz olarak oynanacak.  Final maçı olması hasebiyle favorisi olmayan müsabakada sakin kalan, daha çok isteyen, daha akıllı oynayan takım ipi göğüsleyecek.! Bu takımın bizim takım olmasını tabi ki canı yürekten istiyoruz!

Başarılar Adana Demirspor'umuz!


Doğan Ergezer | Özel Haberdir...
 
Daha yeni Daha eski
Google News